طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک، مرحلهبهمرحله
جمعه 4 مرداد 1398 7:59 PM
وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: دمنوشها یه دنیای جدید تو نوشیدنیهای گرم هستن و تنوع مزه شون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث هستش و برای نوشیدن در افطار هم خیلی مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه برای بعد افطار که کلی مواد قندی و به نسبت پرحجم و سنگین بهمون رسیده خیلی مناسبه.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب
مراحل تهیه دمنوش زرشک و عناب
۱. این دمنوش به خاطر داشتن مخلوطی از مزهی ترش زرشک و شیرین عناب خیلی ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خیلی راحته فقط کافیه ابتدا عناب هارو برش بدیم تا راحتتر مزه شون رو آزاد کنن.
۲. حالا برای ۱۰ دقیقه داخل آب سرد بذارینشون تا خیس بخورن و به دمنوش بهتر مزه بدن.
۳. حالا عنابهای خیس خورده و زرشک رو داخل قوری بریزین.
۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنین فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.
۵. حالا قوری رو روی وارمر بذارین تا فقط گرم بمونه، ولی نجوشه. بعد حدود یک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب داغ میدن و دمنوش حاضره.
۶. حالا کافیه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون یا استکان بریزین و نوش جون کنین.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست