مافین نان ذرت؛ یک همراه عالی برای صبحانه
جمعه 4 مرداد 1398 3:27 PM
برترینها: مافین نان ذرت یک همراه عالی برای صبحانه است. میتوانید آن را باز کرده و کره بادامزمینی، عسل، پنیر و سایر اقلام صبحانه را روی آن بریزید تا یک صبحانه عالی داشته باشید. درست کردن این مافین زمان کمی از شما میگیرد، اما لذت زیادی دارد.
این مافین نان ذرت شیرین و ترد یک همراه عالی برای اغلب غذاها و حتی غذاهای کبابی است. درست کردن این مافینها بسیار آسان است شما میتوانید در عرض ۱۰ دقیقه آماده کنید. نانهای باقیمانده را برای صبحانه استفاده کنید که به این منظور باید آنها را دوباره گرم کنید و با عسل و کره یا مربا سرو کنید.
مواد لازم برای ۱۲ مافین
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک قالب مافین را کاغذ مافین گذاشته یا با اسپری آشپزی، چرب کنید (اگر از اسپری آشپزی استفاده کنید، لبههای مافین برشته میشود).
۲. در کاسهای متوسط، تخممرغ را با همزن دستی بزنید.
۳. عسل و بعد از آن شیر را اضافه کنید. بهم بزنید و کنار بگذارید.
۴. در کاسهای بزرگ، آرد گندم، آرد ذرت، شکر، بیکینگپودر و نمک را بریزید.
۵. آنها را خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
۶. ترکیب تخممرغ را به مواد خشک اضافه کنید. کره ذوب شده را هم بیفزایید.
۷. خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شود.
۸. خمیر را با اسکوپ بستنی داخل قالب مافین بریزید، هر کدام را تا حدود ۳/۴ قالب پر کنید. استفاده از اسکوپ بستنی باعث میشود که بطور یکسان در داخل قالبها ریخته شود.
۹. آنها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که روی آنها پخته شده و طلایی شود. توجه کنید که روی آنها گنبدی شکل نخواهد شد.
۱۰. مافینها را به مدت چند دقیقه بگذارید در قالب بمانند تا کمی خنک شوند سپس گرم با کره نرم شده، سرو کنید.
نکات مهم
منبع: onceupochef
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست