دمی یارما
شنبه 22 تیر 1398 5:13 PM
مواد لازم:
بلغورگندم (یارما) یک پیمانه
هویج کوچک دو عدد
سیبزمینی کوچک دو عدد
ربگوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
آب دو و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را درشت خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم، بعد از این که طلایی شد زردچوبه، گوشت چرخ کرده و ربگوجهفرنگی را اضافه، سپس هویج و سیبزمینی نگینی خرد شده را به موادمان میافزاییم و حرارت را کم کرده، در ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا مواد کمی بپزند. بلغور را به همراه دو و نیم پیمانه آب و نمک به مواد اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم میگذاریم.