0

پرسش و پاسخ

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پرسش و پاسخ
شنبه 14 اردیبهشت 1398  2:38 PM

صحبت از گرمای هوا بود که به ماه رمضان رسید ...

* امسال روزه می گیری؟

+ اگر خدا بخواهد ...

* من هم می گیرم، ولی کدام پزشک این همه سختی را برای بدن تایید می کند؟

+ همان که وقتی همه پزشکان جوابت کردند ، برایت معجزه می کند !

روایت شده مردی به امام صادق(علیه‌السلام) عرض كرد: فرزندی دارم كه دوست دارد مسائل حلال و حرام را از شما بپرسد و از مطالبی كه اهمیت ندارد و به دردش نمی‌‌خورد، پرسش نمی‌‌كند. حضرت صادق(علیه‌السلام) فرمودند: «آیا بهتر از حلال و حرام سؤالی هست كه مردم بپرسند؟»[ المحاسن، فصل مصابیح الظلم، باب 15، ص229، ح168. ]

و در حدیث دیگر نقل شده است كه حضرت صادق(علیه‌السلام) فرمودند: «در دین خدا دانا و فقیه شوید و مانند اعراب زمان جاهلیت نباشید (كه از احکام خدا و معارف دینی بی‌خبر بودند)، سپس حضرتش(علیه‌السلام) فرمودند:کسی که در دین خدا دانا و بصیر نگردد، خداوند متعال در روز قیامت هرگز به او نظر لطف نمی‌افکند و بر پاکیزگی اعمالش مهر تأیید نمی‌گذارد».( . كنز الفوائد، فصل فی ‌ذكر العلم، ص240؛ المحاسن، فصل مصابیح الظلم، باب 15،ص228، ح162.)
و همچنین از امام صادق(علیه‌السلام) روایت شده که رسول اکرم(صلى الله عليه و آله) فرمودند: «من از مسلمانی که هفته‌‌ای یک روز را برای آشنایی با امر دینش و پرسش از (معارف و احكام) دینش اختصاص نمی‌‌دهد، منزجر و بیزارم».[المحاسن، فصل مصابیح الظلم، باب 13، ص225، ح149. ]

پرسش و پاسخ

همراهان راسخونی هر گونه سوال در سه موضوع احکام و اخلاق و اعتقادات در مورد ماه مبارک دارید در این تاپیک سوال نمایید.تا پاسخ داده شود عزیزانی هم که می توانند جوابگوی سوالات مطرح شده باشند می توانند پاسخ دوستان را ارائه دهند.همچنین بحث و تعامل در مورد سوالات بلامانع است.

تشکرات از این پست
hosinsaeidi shayesteh2000 ravabet_rasekhoon siryahya rezahossiny zahra_661 borkhar bayati0011 mansoor67 mohammad_43 rezajafarizadeh zahra_53 mokary khaliln fsmuosavi
دسترسی سریع به انجمن ها