تارت خرما و گردو؛ این دسر مغذی و انرژیزا
جمعه 23 فروردین 1398 1:16 AM
وبسایت غذالند: دسرها از خوشمزهترین وعدههای غذایی محسوب میشوند که مورد محبوبیت زیادی در بین افراد فرهنگهای مختلف قرار گرفته اند. برخی دسرها روش پخت آسانی دارند و همچنین به راحتی تهیه میشوند. در این پست ما تهیه تارت خرما و گردو را به عنوان یک دسر به شما توصیه میکنیم.
تارت خرما و گردو گزینه مناسبی برای عصرانه و یا صبحانه میباشد که به لطف وجود خرما وگردو نسبت به سایر دسرها مغذیتر خواهد بود. تارت خرما و گردو از دسرهای فوق العاده مقوی است که اغلب افراد آن را به عنوان وعده افطاری در نظر میگیرند تا انرژی از دست رفته را دوباره به بدن برگردانند. خرما و گردو دو ماده با طبیعت گرم هستند که در این تارت با ترکیب با هم دسری فوق العاده را ایجاد کرده اند. خرما منبع غنی کلسیم، فسفر، منیزیم، سدیم، آهن و روی است.
خرما برای درمان کم خونی، درمان بیماری کبد چرب، تقویت قلب و کاهش خطر سکتههای قلبی، درمان حساسیت و آلرژی، تقویت دستگاه گوارش و درمان سردردهای ناشی از میگرن مفید است. گردو که ترکیب دیگر این دسر است سرشار از فیبر است. فیبرهای موجود در گردو باعث عملکرد بالای رودهها میشود و باعث میشود رودهها کار دفع را راحتتر انجام دهند. گردو همچنین غنی از ویتامینهای B و E است؛ گردو حاوی مقدار زیادی ویتامین B۲ است. گردو علاوه بر ویتامین پروتئین زیادی نیز دارد به طوری که متخصصان مقدار پروتئین موجود در گردو را بیشتر از تخم مرغ دانسته اند. گردو برای بهبود عملکرد مغز، تقویت قلب، پیشگیری از سرطان بسیار مفید است. گردو علاوه بر مصرف در وعده صبحانه در انواع خورش ها، دسرها و کیکها نیز استفاده میشود. روغن تهیه شده از گردو نیز مانند گردو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
مواد لازم:
مراحل پخت:
۱. ابتدا بیسکوییت را پودر کنید
۲. سپس با اضافه کردن نمک، دارچین و شکر به آن مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳. بعد از مخلوط شدن مواد کره ذوب شده را به آنها اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مایع صاف و یک دستی به دست بیاید.
۴. مایه را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فر در قالب مخصوص قرار دهید و مواد را صاف کنید تا قالب حالت نان به خود بگیرد.
۵. بعد از ۱۰ دقیقه نان آماده شده را از فر خارج کنید.
۶. در مدت زمان پخت نان خرماها را از وسط نصف کنید و آنها را برش دهید.
۷. دمای فر را ۵ درجه افزایش دهید و خرماها را روی تارت بگذارید تا شل شوند و سطح تارت را بپوشانند.
۸. سپس قالب را از فر در آورید.
۹. بعد روی خرماهای چیده شده یک لایه مغز گردو قرار دهید.
۱۰. در آخرین مرحله شیرعسلی را روی گردوها بریزید.
۱۱. قالب را مجددا در فر بگذارید و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بعد تارت آماده میشود و رنگ قهوهای به خود میگیرد.
۱۲. بعد از خنک شدن تارت را از قالب در بیاورید و میتوانید آن را سرو کنید.
نکات:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست