آموزش مرحله به مرحله تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی
سه شنبه 30 بهمن 1397 11:46 PM
مجله کوروش: یک ضربالمثل مریخی هست که میگه: پاستا باشه، … باشه! که البته پر بیراه هم نیست چرا که صدها میلیون نفر در سرتاسر جهان بر این باورند که: « پاستا باشه دیگه هیچی نباشه». واقعیت این است که پاستا به هر شکل و به هر رسم و آیینی که پخته و سرو شود یکی از لذیذترین و خوشمزهترین اختراعات بشر است که سیر و گرسنه دست رد به سینه آن نمیزنند.
در میان پاستاهای خوشمزهای که تا به امروز نوش جان کردهاید پاستا ایتالیایی تن ماهی را امتحان کردهاید؟ یک پاستا ایتالیایی سریع، مقوی و بسیار لذیذ و خوشمزه که به شما توصیه میکنیم به محض اینکه دستور پخت آن را در مجله کوروش مطالعه کردید برای درست کردنش دست به کار شوید.
مواد لازم پاستا ایتالیایی تن ماهی
طرز تهیه پاستا ایتالیایی تن ماهی
1. برای درست کردن پاستا ایتالیایی تن ماهی ابتدا پیاز را ریز و حبهای خرد کنید. گوجه فرنگیها را رنده یا میکس کنید. پیازها را روی شعله ملایم گاز و در مقداری روغن مایع یا روغن زیتون فرابکر (پاستاهای ایتالیایی با روغن زیتون فرابکر تهیه میشوند به همین خاطر بهتر است شما هم از این نوع روغن استفاده کنید اما اگر طعم روغن زیتون را نمیپسندید از روغن مایع استفاده کنید) تفت دهید تا سبک شوند. وقتی پیازها طلایی شدند سیرهای رنده شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به همراه یک قاشق چایخوری زردچوبه به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید و سرخ کنید تا طعم خامی هر دو گرفته شود.
2. وقتی که رب کاملا تفت خورد، گوجه فرنگیهای میکس شده را اضافه کنید و همراه با سایر مواد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را هم اضافه کنید (مراقب میزان نمک باشید، برخی تن ماهیها خوش نمک هستند و بنابراین در اضافه کردن نمک دقت کنید، طعم تند این پاستا هم بهتر به دل مینشیند اما میزان تندی بستگی به ذائقه شما دارد).
3. بعد از اینکه آب گوجه فرنگی گرفته شد کنسروهای تن ماهی را اضافه کنید. برای اطمینان بیشتر ابتدا کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس به سایر مواد اضافه کنید. تمام مواد را کمی دیگر با هم تفت دهید و خوب هم بزنید. مایه پاستا ایتالیایی تن ماهی آماده است.
4. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. پاستاها را طبق دستور روی بسته در آب جوش بپزید و آبکش کنید. قبل از اضافه کردن پاستا مقداری روغن و نمک به آب اضافه کنید تا پاستاها به هم نچسبند. بعد از اینکه پاستا پخت و نرم شد، پاستا را آبکش کنید و اجازه دهید کمی آب آن گرفته شود. حالا پاستا را به مایه پاستا اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. مقداری پنیر پارمزان رنده شده به دلخواه روی پاستا تن ماهی بریزید. زیتون سیاه خرد شده، ریحان و جعفری خرد شده را فراموش نکنید چون طعم لذیذ این پاستا ایتالیایی را دو چندان میکند
نکته طلایی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست