0

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی

 
niloofar69
niloofar69
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1397 
تعداد پست ها : 212
محل سکونت : آذربایجان غربی

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی
یک شنبه 21 بهمن 1397  12:41 AM

طرز تهیه فرنی

فرنی ، طرز تهیه فرنی با نشاسته و آرد برنج، آموزش دستور پخت و مواد لازم فرنی برای کودک و نوازد، آموزش درست کردن دسر فرنی خوشمزه و نذری برای افطاری ، fereni
دستور پخت فرنی خوشمزه برای نوزاد با آرد برنج و نشاسته

فرنی یک دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی می باشد و به دلیل طرز تهیه آسان و طعم عالی اش، طرفداران بسیار زیای مخصوصا در شهرهای اصفهان و مشهد دارد. فرنی را با آرد برنج و آرد نشاسته درست می کنند اما خوشمزه ترین و مقوی ترین نوع آن فرنی با آرد برنج است.

همان طور که گفتیم دسر فرنی بسیار خوشمزه و مقوی است و برای همین بیشتر مادران، فرنی را به عنوان کمک وعده غذایی برای فرزند و نوزاد خود درست می کنند. البته در ماه مبارک رمضان هم بیشتر مردم این دسر خوشمزه را برای افطاری خود درست می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه فرنی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم فرنی با آرد برنج را برای 2 نفر آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی، می توانید فرنی خوشمزه و مجلسی درست کنید و از مهمان های خود با این دسر فوق العاده پذیرایی کنید.

توجه : در صورتی که می خواهید برای 4 نفر یا 6 نفر فرنی درست کنید می توانید مواد لازم را دو یا سه برابر کنید.

مواد لازم فرنی 2 نفر
شیر 2 لیوان
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه فرنی

1. ابتدا در یک قابلمه مناسب، شیر را به همراه شکر مخلوط می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر به طور کامل در شیر حل شود. سپس گلاب را اضافه می کنیم و بعد از هم زدن، آرد برنج را به آرامی و به تدریج اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و همه مواد باهم به خوبی مخلوط شوند.

2. توجه کنید من همیشه به ازای هر دو لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه می کنم و شکر هم 4 قاشق غذاخوری اضافه می کنم. البته شیرینی فرنی را خودتان می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود اضافه یا کم کنید.

3. در این مرحله قابلمه حاوی مواد فرنی را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا شیر بجوشد. بعد از اینکه شیر جوشید حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و همچنان به صورت مداوم هم می زنیم تا فرنی ته نگیرید. خواهید دید که بعد از چند دقیقه جوشیدن، فرنی در حال غلیظ شدن است.

4. بعد از اینکه فرنی کمی سفت شد و به حرارت مورد نظرمان رسید، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. توجه کنید بخاطر اینکه فرنی زود رویه می بندد بهتر است بعد از خاموش کردن حرارت ، فرنی را به صورت فوری در ظرف سرو بکشیم و در صورت تمایل آن را تزیین کنیم. امیدواریم از خوردن این فرنی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت فرنی

فرنی زعفرانی و شکلاتی

در صورتی که فرنی زعفرانی دوست داشته باشید می توانید بعد از اضافه کردن آرد برنج، مقداری زعفران دم کرده به مواد فرنی اضافه کنید تا فرنی شما زعفرانی شود. یا اگر فرنی شکلاتی دوست داشته باشید می توانید یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو به مواد فرنی اضافه کنید تا فرنی شما شکلاتی شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها