دستور پخت همبرگر استروگانف؛ غذایی رژیمی
پنج شنبه 11 بهمن 1397 8:46 PM
وبسایت دکتر کرمانی: در این مطلب قرار است دستور پخت همبرگر استروگانف را به شما بیاموزیم. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده اش، بسیار مقوی و سرشار از مواد مغذی است.
اگر پاستا طرح دار خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید، کربوهیدرات این وعده غذایی سالمتر خواهد شد. دستور پخت همبرگر استروگانف علاوه بر کربوهیدرات، این غذا گوشت هم دارد که دارای پروتئین کامل است. کربوهیدرات ها به تنهایی موجب نوسان در قند خون هستند اما وقتی با فیبر، پروتئین و چربی های سالم مخلوط گردند، سریع وارد جریان خون نمی شوند و برایتان مشکل ایجاد می کنند. اگر به دنبال یک غذای گوشتی و البته رژیمی هستید دستور پخت همبرگر استروگانوف را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر استروگانف
دستور پخت همبرگر استروگانف
1. پاستا را با توجه به دستور روی بسته اما بدون در نظر گرفتن روغن و نمک بپزید. سپس با آب سرد آب بکشید و خشک کنید.
2. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت را درون ماهی تابه قرار دهید و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود تفت دهید، در طول پخت مرتب مواد را بهم بزنید.
3. پیاز، سیر و قارچ را به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که بیشتر مایعاتشان بخار شود، به پختن مواد ادامه دهید و مواد را مرتب بهم بزنید.
4. روی مواد آرد بریزید و به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
5. آب گوشت را درون ماهی تابه بریزید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید یک دقیقه یا تا زمانی که مواد غلیظ شدند بجوشد.
6. فلفل و نمک بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید.
7. خامه ترش و یک قاشق غذا خوری آب گوشت را روی غذا بریزید و بهم بزنید.
8. مواد را روی پاستا بریزید و سپس روی مواد، جعفری ها را بریزید. غذا آماده سرو است.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست