مسابقه بانوی بهشــــت-هفته دوم
جمعه 21 دی 1397 4:12 PM
منابع سوالات |
منبع شماره 1-حضرت فاطمه زهرا (س) 104 اسم و لقب زیبا دارند |
منبع شماره 2-جایگاه حضرت زهرا(س) در قیامت |
با توجه به منابع ذکر شده در بالا به سوالات زیر در همین تاپیک پاسخ دهید
** توجه توجه**
برای پاسخگویی به سوالات می توانید به منبعی که در مقابل هر سوال نوشته شده دقت فرمایید تا سریع تر جواب ها را پیدا کنید
1-کدام یک از القاب حضرت فاطمه (س) به معنی شاخسار پیامبر است و صفوة الرّبّها که از القاب حضرت می باشد به چه معناست؟ (جواب در منبع شماره 1)
الف) دوحه النبی - برگزیده ی پروردگار ب) بضعه المصطفی-نشان نبوت
ج) رکن الهدی-جایگاه هدایت د) زجاجه-شب زنده دار
2- این جمله از کیست ؟" به خدا سوگند، فاطمه(س) با شفاعت خود در آن روز شیعیان و دوستانش را از میان اهل محشر جدا می سازد. چنانکه کبوتر دانه خوب را از دانه بد جدا می کند. "(جواب در منبع شماره 2)
الف) امام صادق(ع) ب) امام باقر(ع) ج) امام علی(ع) د) پیامبر(ص)
3- اولین در خواست حضرت فاطمه(س) در روز قیامت، پس از عبور از برابر خلق،چه چیزی می باشد؟(جواب در منبع شماره 2)
الف) شفاعت شیعیان ب)بخشش ج) ایمان د) شکایت از ستمگران
4- نام جایگاهی در بهشت که فاطمه و علی و حسن و حسین در زیر گنبدی سفید به سرمی برند که سقف آن عرش پروردگار است ، چیست ؟(جواب در منبع شماره 2)
الف) جنت خلد ب) دارالجلال ج) حظیره القدس د) بهشت عدن
5- چشمه ای که خداوند آن را به فاطمه(س)، دختر پیامبر(ص) و همسر علیّ بن ابی طالب(ع) بخشید و از پای ستون خیمه فاطمه جاری می شود. آب آن چشمه چنان گواراست که به سردی کافور و طعم زنجبیل و عطر مُشک شباهت دارد. (جواب در منبع شماره 2)
الف)سلسبیل ب) تسنیم ج) کافور د)کوثر
6- دومین خواسته فاطمه در روز قیامت از خداوند چه بود؟(جواب در منبع شماره 2)
الف) پیامبر را به من بنمایان ب) حضرت علی(ع) را به من بنمایان
ج) حسن و حسین را به من بنمایان د)معصومین را به من بنمایان
7- سومین درخواست فاطمه در روز قیامت از پروردگار چیست ؟(جواب در منبع شماره 2)
الف) حسن و حسین را به من بنمایان ب) شفاعت از دوستان و پیروان اهل بیت علیهم السلام
ج) بخشش د)رسیدگی به شکایتش در دادگاه عدل الهی
8- سلمان فارسی از پیامبر اسلام(ص) چنین روایت کرده است: هنگامی که فاطمه داخل بهشت می شود و آنچه خداوند برایش مهیا کرده می بیند،کدام آیه را تلاوت می کنند؟(جواب در منبع شماره 2)
الف) سوره انسان آیه 32 ب)سوره آل عمران آیه 34 و 35
ج) سوره بقره آیه 42 د)سوره فاطر ایه 34 و 35
9- کدامیک از اسامی زیر از القاب حضرت فاطمه(س) نمی باشد؟(جواب در منبع شماره 1)
الف) مکروبة ب) حلما ج) سرّ الله د) بِرّة
10- پیامبرخدا(ص) فرمود: هنگامی که مرا به معراج بردند و داخل بهشت شدم، به قصر فاطمه رسیدم; درون آن ............. قصر بود که تمام در و دیوار و اتاقهایش از دانه های مروارید سرخ ساخته شده، همه آنها به یک شکل زینت داده شده بود.(جواب در منبع شماره 2)
الف) هفت ب) هفتاد ج) هفت هزار د) هفتاد هزار
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست