طرز تهیه یک خورش خوشمزه و مجلسی با هلو
یک شنبه 25 آذر 1397 5:21 PM
خورش هلو یکی از خورش های خاص و بسیار خوشمزه ایرانی است. این خورش به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود و به همین دلیل فقط در فصل تابستان می توانید این خورش را تهیه کنید. البته با کمپوت هلو می توانید این خورش را در هر فصلی تهیه کنید.
مقدار مواد لازم استفاده شده در این دستور برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است. در صورتی که می خواهید برای تعداد کمتر یا بیشتری خورش هلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش هلو با می پاتوق همراه باشید.
ابتدا قطعات مرغ را بشویید و خشک کنید سپس کمی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه روی قطعات مرغ بپاشید. بعد از چند دقیقه قطعات مرغ را به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب سرخ کنید. پس از سرخ کردن مرغ ها ، آنها را کنار بگذارید.
در گام بعدی پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب با مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری ادویه به آن اضافه کنید و مجددا کمی تفت دهید. در ادامه قطعات مرغ را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
حالا چند لیوان آب گرم به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد. وقتی مرغ پخت آرد را کم کم به قابلمه اضافه کنید. در همین مرحله مقداری آبلیمو و شکر نیز به خورش اضافه کنید. هلو ها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
پس از اینکه هلو ها سرخ شدند آنها را به همراه آلو بخارا به خورش اضافه کنید. وقتی هلو را اضافه کردید نباید مدت زیادی خورش بجوشد چون هلوها له می شوند. وقتی خورش هلو به طور کامل جا افتاد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.