0

اندر احوالات این روزهای راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

اندر احوالات این روزهای راسخون
سه شنبه 24 مهر 1397  6:43 PM

سلام و عرض ادب خدمت همه همراهان راسخونی

بعد از اون زلزله عظیم کرمانشاه که راسخون رو زیر و رو کرد، (چون همزمان بود بی تاثیر نبود) خیلی منتظر موندم تا یکی از مسئولان جدید راسخون در انجمن سلام علیکی خدمت کاربران عرض کنند و معارفه ای بگذارند و شرح خدمات و برنامه ای بدهند

خدا خیر بده تنها مسئول پاسخگوی فعلی راسخون رو انصافا خیلی از کاربران بخاطر وجود و حضور و پاسخ های ایشون همچنان در راسخون فعالیت می کنند.

به هر حال من که اون موقع نفهمیدم و هنوز هم نمی دونم هدف از تغییر ناگهانی مسئولان سایت چی بود؟ 

نمی دونم مسئولین بزرگوار راسخون، اشکال کار قدیمی ها رو چی دیدند که در جهت اصلاح براومدند ولی نه تنها اصلاحی صورت نگرفت، بلکه به نظر من پسرفتهای چشمگیری لااقل در چند ورق از راسخون که سر میزنم می بینم

شاید هم من اشتباه می کنم و همه جای سایت پیشرفت ها کرده و موفقیت هایی کسب کرده و مسئولان با ذوق و شوق تعریف ها نمودند و لینک موفقیت ها در برترین ها و چرخشی ها اومده و رفته و من ندیدم

همین جا کسی اگه از موفقیت های امروز، صحبت های مسئولین فعلی و یا حتی اسامی اونها اطلاعی در دست داره، ممنون‌میشم ما رو هم باخبر کنه.

آدرس موسسه در قم؟؟

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon emamedavazdah shayesteh2000 rasool_gh borkhar mansoor67 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها