صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ
یک شنبه 15 مهر 1397 8:02 PM
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک تخم مرغها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
۲. در یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بگذارید تا قهوهای شود. کنار بگذارید.
۳. پیازها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)
۴. دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۵. روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و بگردانید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچهای را به طور یکنواخت در آن پخش کنید. مخلوط تخم مرغ همزده را روی آن بریزید و قابلمه را بگردانید تا تخم مرغ همه جای آن پخش شود. روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه بپزید. پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر انتقال دهید.
۶. به مدت یک تا دو دقیقه یا تا وقتی تخم مرغها بپزند، در فر بپزید.
۷. از فر بیرون آورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست