طرز تهیه کوفته آلو شیرازی
دوشنبه 11 تیر 1397 2:00 PM
تعداد: 24 عدد کوفته
مواد لازم برای کوفته آلو شیرازی:
ماست پر چرب کم نمک | ۵۰۰ گرم |
کره آب شده | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۲۰۰ گرم |
گندم آسیاب شده | ۸۰ گرم |
نمک | به مقدار لازم |
۲۴ عدد | ۲۴ عدد |
قند | ۲۴ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
خشخاش | ۴۰ گرم |
طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :
ماست را با کره، تخممرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.
قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید.
کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.
منبع : bartarinha.ir