مواد اولیه:
برای 2 نفر۲ قاشق غذا خوری دانه های فلفل سیاه
۲ قاشق چای خوری نمک درشت
۴۰۰ گرم استیک
۱ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
۲ قاشق غذا خوری کره
۱ پیمانه کره
یک سوم پیمانه سرکه قرمز
۱ قاشق غذا خوری خردل
روش تهیه:
۱- هر دو طرف استیک را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. با دست به خوبی ورز دهید تا پودر فلفل به خورد گوشت برود.۲- درون تابه متوسط، یک قاشق غذا خوری کره را آب کنید تا رنگش عوض شود. سپس تابه را ۴ دقیقه کنار بگذارید. استیک را درون تابه بگذارید و ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آبدار و پخته شود. در صورت تمایل می توانید برای مدت زمان بیشتری آن را سرخ کنید.
۳- استیک را از تابه خارج کرده و به نوار های باریک برش دهید و کنار بگذارید.
۴- در این فاصله، حرارت را کم کنید. سرکه را به تابه بیفزایید و بگذارید بجوشد. سپس، خامه، خردل و کره را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بگذارید بجوشند تا غلیظ شوند.
۵- استیک را درون ظرف مورد نظر چیده و از سس روی آن بریزید و سرو کنید.
منبع: پرشین وی