0

ژکوند کیک؛ کیک کلاسیک فرانسوی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

ژکوند کیک؛ کیک کلاسیک فرانسوی
شنبه 12 خرداد 1397  8:20 AM

ماهنامه کیک و شیرینی: ژکوندکیک یکی از کیک‌های اسفنجی و کلاسیک فرانسوی است که با مغز‌ها و یا میوه تزئین و سرو میشود.

مواد لازم:

  • آرد: 300 گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
    کره: 250 گرم
    پودر شکر: 250 گرم
    تخم مرغ: 5 عدد
    نشاسته ذرت: 50 گرم
    پرک بادام: 75 گرم
    آلبالو (هسته گرفته): 700 گرم
    شکر خام: 2 قاشق سوپخوری
    بریلو ساده: 4 قاشق سوپخوری

ژکوند کیک؛ کیک کلاسیک فرانسوی

طرز تهیه:

  1. ابتدا تمام مواد را آماده کرده و به دمای محیط رسانید.
  2. قالب مستطیل به ابعاد 35×25 سانتی متری را چرب کنید.
  3. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  4. کره را داخل ظرف هم زن ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
  5. سپس پودر شکر را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سفید و کاملا پوک و حجیم شود.
  6. آن گاه تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب مخلوط کرده (حدود یک دقیقه) و تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
  7. آرد با بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید.
  8. به تدریج به مواد فوق همچنان که هم زن در حال کار کردن است اضافه کنید.
  9. مواد را بعد از یکدست شدن داخل قالب آماده ریخته سطح آن را صاف کنید.
  10. آلبالوها را روی سطح کیک ریخته.
  11. شکر خام را روی آن بپاشید .
  12. پرک بادام را روی آن بریزید.
  13. داخل فر گرم شده قرار داده تا به مدت 45 دقیقه کیک پخته و سطح آن طلایی شود.
  14. کیک را از فر خارج کرده.
  15. بعد از خنک شدن بریلو را گرم کرده روی آن ریخته.
  16. در صورت تمایل روی کیک را کمی پودر قند پاشیده و برش دهید.
  17. کیک برای مصرف آماده است.
  18. این کیک را می توانید در دمای محیط به مدت 2 روز در ظرف درپوش دار نگهداری کنید.

نکته:

این کیک را می توان با میوه زردآلو، گلابی و یا سیب نیز تهیه کرد.

به جای شکر خام می توانید از شکر سفید دانه درشت استفاده کنید.

استفاده از بریلو کاملا اختیاری است.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها