سوپها از اجزای جدانشدنی سفرۀ افطاری هستند. البته ناگفته نماند که سوپهای سبک برای ماه رمضان مناسبتر هستند. در بخش آشپزی روزچین تاکنون دهها مدل سوپ خوشمزه آموزش داده شده است. با فرارسیدن ماه رمضان تصمیم گرفتیم از بین دستورهای غذاییمان چند مدل سوپ ساده و متفاوت را برای منوی افطار به شما آموزش دهیم. گلچینی از سوپهایی که قبلاً همراه با دستور تهیه کامل و ویدئوی آموزشی به نمایش گذاشته شدهاند، این بار برای دسترسی سریع و راحتی شما، بهصورت سریع معرفی میشوند. در ادامه با روزچین همراه باشید.
سوپ مرغ و خامه
سوپ مرغ و خامه، گزینهای مناسب برای منوی افطار است. برای تهیۀ سوپ مرغ و خامه در ابتدای کار سینه مرغ را در قابلمه قرار دهید و چند عدد برگ ریحان، مقدار کافی نمک، پیاز خردشده و چند حبه سیر به آن اضافه کنید. حالا مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بپزند. در این فاصله هویج، کرفس و فلفلدلمهای را به اندازههای متوسط خرد کنید. سبزیجات خردشده را در مقداری کره تفت دهید. حالا همۀ سبزیجات تفتدادهشده را به آب مرغ اضافه کرده و مقداری سیبزمینی خردشده نیز اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بپزند. در مرحلۀ آخر تمام مواد را درون غذاساز بریزید تا بهصورت پوره درآید و بعد آن را با مقداری خامه و فلفلسیاه تازه سرو کنید. نوش جان!
سوپ اسفناج، یک سوپ ساده و مقوی برای افطار
سوپ اسفناج، یک سوپ ساده و درعینحال سالم و مقوی است که میتوانید آن را ظرف ۱۵ دقیقه آمادۀ سرو کنید. برای تهیۀ این سوپ خوشمزه، در یک قابلمه مقداری کره ریخته و حبههای سیر را در آن تفت دهید. حالا یک قاشق غذاخوری آرد الکشده اضافه کنید. در همین مرحله مقداری نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
دستۀ اسفناج شستهشده را در آب در حال جوش بیندازید تا مقداری حرارت ببیند. در مرحلۀ بعد از آب جوش خارج کرده و در غذاساز بریزید تا بهصورت پوره درآید. حالا پورۀ اسفناج را در قابلمۀ حاوی کره، سیر و آرد بریزید. مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید حرارت ببیند. در مرحلۀ آخر هم ادویۀ دلخواهتان را اضافه کرده و نوش جان کنید. این سوپ را میتوانید همراه خامه سرو کنید.
سوپ گشنیز
برای تهیۀ این سوپ ساده و خوشمزه باید از سبزیجات تازه استفاده کنید. در مرحلۀ اول پیاز، هویج، دستۀ جعفری و سیبزمینی را خرد کنید. پیاز را همراه ادویۀ کاری و نمک، درون قابلمه تفت دهید. حالا هویج و سیبزمینی را هم اضافه کرده و مقداری آب بریزید تا مواد بپزند. در آخرین مرحله هم گشنیزهای تازه را اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه زیر گاز را خاموش کرده و به کمک گوشتکوب برقی مواد را پوره کنید. سوپ گشنیز خوشمزۀ شما آمادۀ سرو است. نوش جان!
سوپ ذرت
سوپ ذرت یک پیشغذای ایتالیایی است که بر پایۀ ذرت تهیه میشود. این سوپ معمولاً منوی ثابت بیشتر رستورانهای ایتالیایی است. برای تهیۀ این سوپ ساده و خوشمزه، در اولین مرحله سیر و پیازچه را درون کره تفت دهید. در مرحلۀ بعد هویج و لوبیاسبز خردشده و همچنین ذرت آسیابشده را اضافه کنید. حالا مقداری ذرت اضافه کنید و مجدداً تفت دهید. عصارۀ مرغ را همراه مقداری آب به موادتان اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن همۀ مواد، حدود نیم تا یک ساعت اجازه دهید تا همۀ مواد با هم حرارت ببینند و بپزند. در آخرین مرحلۀ کار، نمک، فلفل و در صورت تمایل ادویۀ دلخواهتان را به سوپ اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید. نوش جان!