0

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای
دوشنبه 24 اردیبهشت 1397  2:08 PM

سوپ عدس قرمز

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

  • عدس قرمز: 2 پیمانه
    پیاز (ریز خردشده): یک عدد
    سیب زمینی: یک عدد
    سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
    کره: یک قاشق چای خوری
    نمک: به مقدار لازم
    آب: به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
    فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

  1. عدس، پیاز و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
  2. سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
  3. مقداری آب اضافه کنید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی مواد را بگیرد.
  4. نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند و نرم شوند.
  5. سپس کره را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
  6. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید.
  7. این مخلوط را روی سوپ بریزید.
  8. سرو کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها