پاسخ به:تهیه غذاهای سنتی ترکی با آشپز ترکیهای
دوشنبه 24 اردیبهشت 1397 2:08 PM
سوپ عدس قرمز
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:
- عدس قرمز: 2 پیمانه
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
کره: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- عدس، پیاز و سیر ریز خرد شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
- سیب زمینی را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و به مواد اضافه کنید.
- مقداری آب اضافه کنید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی مواد را بگیرد.
- نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند و نرم شوند.
- سپس کره را اضافه کنید و سوپ را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
- روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقیقه در آن تفت دهید.
- این مخلوط را روی سوپ بریزید.
- سرو کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب