0

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

تهیه غذا‌های سنتی ترکی با آشپز ترکیه‌ای
دوشنبه 24 اردیبهشت 1397  2:08 PM

 
 
فیلیز اوزتورک (Filiz Ozturk)، یکی از سرآشپزهای ترکیه ای در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه سنتی ترکی را آموزش می دهد.

 

کوفته سوخاری

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
    پیاز (رنده شد ه): یک عدد
    سیر (رنده شده): 2 حبه
    تخم مرغ: یک عدد
    نان تست: یک الی دو عدد
    زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
    برگ جعفری (ریز خرد شده): 7 عدد
    روغن: یک دوم پیمانه
    نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سس

  • گوجه فرنگی (رنده شده): 3 عدد
    سیر (ریز خرد شده): یک حبه
    سرکه: یک قاشق سوپ خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    نمک: یک قاشق چای خوری

آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

  1. گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
  3. مواد را به خوبی ورز دهید.
  4. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
  5. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
  6. برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
  7. سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها