طرز تهیه دلمه کلم قالبی
شنبه 22 اردیبهشت 1397 11:26 AM
انواع دلمه رو میشه هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد و مخصوصا برای مهمونیها گزینهای مجلسی و دلچسبی هستش اگر با مدل جدید پخته بشه.
مواد لازم :
- برنج 1 پیمانه
- لپه یکسوم پیمانه
- سویا خشک یکدوم پیمانه
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
- ادویه یک قاشق چایخوری
- سبزی دلمه خرد کرده 300 گرم
- (تره، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه)
- خلال بادام یکدوم پیمانه
- خلال نارنج شیرین کرده یکدوم پیمانه
- پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
- شکر به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
- کلم برگ 1 کیلو
- زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری
- پنیر موزارلا کم چرب دالیا 150 گرم
طرز تهیه:
- برنج، لپه و سویا را جداگانه بخیسانید، برنج را آبکش کنید. آنگاه لپه را بپزید و سپس سویا را در صافی بریزید و قدری بفشارید.
- حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید، سویا، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را بیفزائید و سویا را تفت دهید.
- اینک سبزی را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید حالا لپه، برنج، خلال بادام، خلال نارنج و پیازداغ را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
- اکنون با شکر و سرکه شهد درست کنید. سپس قابلمة مناسبی را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید.
- قدری نمک به آن بیفزائید. قسمت ریشهای کلم را بصورت مخروطی ببرید و از همان طرف داخل آب جوش قرار دهید.
- به مدت تقریبی یکربع هر اندازه از برگها که نرم شد را جدا سازید و در سینی قرار دهید به همین صورت برگ کلمهای نیمپز و نرم شده را جدا سازید.
- قسمت برجسته و سفت را نیز با کارد جدا کنید. حالا قالب مناسبی را چرب کنید و برگهای کلم را درون آن به شکلی قرار دهید تا از لبهها بیرون نزنند.
- اینک شهد، زعفران و پنیر را به مواد فراهم کرده اضافه و مخلوط نمائید و آن را داخل حفره قالب بریزید و با پشت قاشق بفشارید یک لایه از برگ کلم رویش قرار دهید و لبهها را روی آن برگردانید.
- سپس قدری روغن رویش بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید. حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 45 دقیقه دلمه را بپزید.
- اکنون دلمه قالبی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب