طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 2:11 PM
مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان :
مرغ تمیزکرده | یک عدد |
بادمجان قلمی یک اندازه | شش عدد |
بامیه | 500 گرم |
پیاز سرخ کرده | 250 گرم |
غوره | 250 گرم |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به قدر کافی |
روغن | 150 گرم |
طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان :
مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره بادمجان های پوست کنده را چاک می دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم، سپس مرغ را خرد می کنیم، استخوان های درشت آن را می گیریم و کنار می گذاریم.
غوره را می شوییم و کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادمجان کمی غوره می ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.
نکاتی برای پخت خورش بادمجان:
برای گرفتن روغن اضافی بادمجانها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان ها ته ظرف باقی می ماند.
منبع : bartarinha.ir