پاسخ به:برندگان مجموعه برنامه های نوروز 97 (از مادر آب تا پدر خاک)
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 2:00 PM
با سلام خدمت دوستان راسخونی زیاد از اینکه نامتان در بخش برندگان امده خوشحال نشوید چون ممکن است مانند من جایزه ای دریافت نکنید ومانند من از دریافت ان تحریم شوید من دیر متوجه اعلام اسامی برندگان شدم و مسولان عزیز راسخون ازدادن ان خوداری نمودند میخواستم بدانمم ایا درست است برای دریافت جایزه ای اولتیماتوم چند روزه قرار داد حداقل در راسخون چنین موردی نبوده وما که متوجه شدیم وبعد گفتیم چه مدارکی لازم است (روز 22 اردیبهشت )گفتند دیگر جایزه ای در کار نیست حداقل برای دریافت جایزه یک مهلت یک ماهه بدهید که بعضی دیر متوجه شدند ان را از دست ندهند اشاید تحریم برجام هم شامل حال ما شده است والسلام و الله خیر الرازقین البته نمی دانم که ان را در سایت میگذارید یانه
سلام
کاربر گرامی جوایز برای مابقی برندگان ارسال شد و فقط شما مدارک نداشتید که ارسال کنیم حتی هیچ شماره تماسی هم از خودتون در پروفایل ذکر نکرده بودید که تماس بگیریم به همین علت در صندوق پیام هم پیامی گذاشتیم که سریع مدارک را ارسال کنید که باز هم جوابی ندادید.
اگر به تاپیک اول که اعلام نتایج برندگان است مراجعه کنید تاریخ دهم اردیبشته و فرصت بود که مشاهده کنید