پاسخ به:برندگان مجموعه برنامه های نوروز 97 (از مادر آب تا پدر خاک)
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397 9:50 AM
تبریک به برندگان
متاسفم برای اونها که امتیاز گرفتن و ظاهرن امتیازها دیگه خاصیتی ندارن
با سلام و عرض ادب و احترام
کاربر و همراه بزرگوار از مشارکت شما و همه ی عزیزان راسخونی در طرح ها و برنامه های راسخون و همچنین از پیشنهادات و انتقادات شایسته شما کمال تشکر و قد ردانی را می نماییم. به اطلاع می رسانیم امتیازات اهدائی به دوستان انجمنی همچنان ادامه دارد و ادامه داده خواهد شد و خاصیتی را که به آن اشاره فرموده اید پا برجاست و خللی به امتیازات کسب شده وارد نشده . در حال حاضر فروشگاه در مراحل اداری در حال پیگیری می باشد.و در آینده فروشگاه با قوت بیشتر و بهتر به کار خود ادامه خواهد داد .قاعدتا با تغیر مدیریت در هر ارگانی این نوع تغییر و تحولات جاری امری طبیعی و کلی است که راسخون هم از این قاعده مستثنا نیست .از شما و همه ی همراهان خواهشمندیم با متانت و صبر بیشتر به ادامه فعالیت و مشارکت خودتان در انجمن راسخون ادامه دهید تا در آینده نزدیک از امتیازات کسب شده در فروشگاه استفاد ه بفرمایید.
با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام به همه مسئولین پرتلاش راسخون
غرض از نوشتن نظرحصور در تایپیک برندگان طرح بود
و اما چون در قسمت فروشگاه توضیح کاملی که اینجا بیان شده ندیدم حقیقت برایم سوال بود که چه وقت قرعه کشی فروشگاه به روال قبل برمی گردد
در انتها ضمن تشکر مجدد به شما بزرگواران که پاسخگو هستید به یک نکته اشاره می نمایم و آن مطلب این است که حقیر سایت پربارتان را بخاطر مطالب مفید و آموزنده دنبال می کنم و در مسابقات و طرح هایی که شرکت می کنم بیشتر جنبه سرگرمی دارد که حتی متوجه نشدم خودم جزو برندگان بودم
الان که خواهرم پیام تبریک برام فرستاد متوجه شدم ؛ اگر اول دفعه متوجه شده بودم می نوشتم تبریک به همه برندگان و خودم
با تشکر
تاواجبی وجود دارد برای تبلیغ سراغ مستحبات نروید
وتا واجب فراموش شده ای هست سراغ واجبات بورس نروید
امربه معروف و نهی از منکر اینقدر مهم و ظریفه که گاهی دو امام دست در دست هم میدن تا وضوی پیرمردی را اصلاح کنند