وب سایت ایران ویج: ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.
مواد لازم:
- قارچ تازه : یک کیلو گرم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- شکر : یک قاشق مربا خوری
- سیر خرد شده : ۳ حبه
- برگ بو : ۲تا ۳ عدد
- شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
- آب : ۱۸ پیمانه
- روغن گیاهی : نصف پیمانه
- سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1-در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.
2-دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.
3-سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
4- ۱۶ پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.
5-با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.
6-قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.
7-بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.