طعم و موارد مصرف کمبوجا
پنج شنبه 6 اردیبهشت 1397 10:59 AM
طعم این نوشیدنی چگونه است؟
مزه ترش و شیرین و به علت تخمیرهای مختلف الکلی، استیکی و لاکتیکی که در آن صورت گرفته است، طعم و مزه خاصی دارد. البته چای کومبوجای صنعتی به دلیل تنظیماتی که روی طعم و مزه آن انجام میشود و افزودن اسانسهای مختلف، خوشمزهتر است ضمن اینکه چون تولیدات صنعتی تحت کنترل هستند، از نظر مقدار قارچها و خطر کپکزدگی مورد اطمینانتر هستند.
آیا زیادهروی در مصرف این چای میتواند مشکلساز باشد؟
تا به حال مطلب خاصی در خصوص زیانهای این چای نشنیدهام و تا به حال مورد خاصی گزارش نشده است اما بهتر است در مصرف آن زیادهروی نشود زیرا مصرف بیش از اندازه هر ماده غذاییای هر چند مفید، توصیه نمیشود.
یا لثارات الحسین