0

خوراکی های طبیعی جایگزین داروهای آنتی بیوتیکی

 
reza313
reza313
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 484
محل سکونت : البرز

طعم و موارد مصرف کمبوجا
پنج شنبه 6 اردیبهشت 1397  10:59 AM

طعم این نوشیدنی چگونه است؟

مزه ترش و شیرین و به علت تخمیرهای مختلف الکلی، استیکی و لاکتیکی که در آن صورت گرفته است، طعم و مزه خاصی دارد. البته چای کومبوجای صنعتی به دلیل تنظیماتی که روی طعم و مزه آن انجام می‌شود و افزودن اسانس‌های مختلف، خوشمزه‌تر است ضمن اینکه چون تولیدات صنعتی تحت کنترل هستند، از نظر مقدار قارچ‌ها و خطر کپک‌زدگی مورد اطمینان‌تر هستند.

 

آیا زیاده‌روی در مصرف این چای می‌تواند مشکل‌ساز باشد؟

تا به حال مطلب خاصی در خصوص زیان‌های این چای نشنیده‌ام و تا به ‌حال مورد خاصی گزارش نشده است اما بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نشود زیرا مصرف بیش از اندازه هر ماده غذایی‌ای هر چند مفید، توصیه نمی‌شود.

 یا لثارات الحسین

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها