0

پیراشکی مکعبی شکل

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پیراشکی مکعبی شکل
یک شنبه 26 فروردین 1397  9:52 AM

 

Image result for ‫پیراشکی مکعبی شکل‬‎

هر روز رسپی های جدیدی از پیراشکی ها آموزش داده می شود که این هم نوع دیگری از پیراشکی است که در ادامه آموزش آن بیان شده است البته در دستور اصلی این رسپی سوسیس وجود دارد که ما آن را حذف کرده و به عوضش گوشت چرخ کرده  مرغ یا گوشت جایگزین کردیم

مواد لازم:

آرد 4 لیوان

خمیر مایه  نصف پاکت

آب معدنی 1 شیشه

روغن زیتون نصف استکان

مواد لایه ای:

کره 100 گرم

مواد داخلی:

گوجه فرنگی 6 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز 2 عدد

جعفری یک دسته

نمک و فلفل سیاه

رویه:

زرده تخم مرغ

طرز تهیه :

گوجه فرنگی ها را پوست پرفته و مکعبی خرد میکنیم  در تابه روغن زیتون ریخته و پیاز را می ریزیم تا سرخ شود وقتی پیاز نرم شد گوشت چرخ شده را می ریزیم سپس گوجه فرنگی را می ریزیم نمک و فلفل را می افزاییم از حرارت برداشته ومیگذاریم سرد شود جعفری را رویش می ریزیم.در ظرفی آرد و نمک را ریخته  وسطش را گودال کرده  و خمیر مایه می ریزیم  روی خمیر مایه روغن زیتون و آب معدنی می ریزیم  اول قسمتی که خمیر مایه دارد هم می زنیم  و کناره های آن که مواد خشک است بتدریج هم  زده تا خمیر شود خمیر را جمعا 16 قسمت می کنیم  روی میز کار آرد می پاشیم  روی خمیرهای گرد شده هم آرد می پاشیم و به اندازه ظرف باز میکنیم کره را به طریق بن ماری روی بخار آب ذوب میکنیم  روی خمیری که باز کردیم کره می ریزیم 8 عدد خمیر را روی هم قرار می دهیم به آخرین لایه دیگر کره نمیزنیم  8 عدد خمیر باقیمانده را باهم به همین شکل آماده میکنیم اکنون خمیر را به اندازه سینی باز کرده روی سینی فر  چرب شده قرار می دهیم رویش مواد داخلی را می ریزیم  8 لایه دیگر را  به اندازه سینی باز کرده  آن را هم روی موادداخلی می گذاریم کناره های خمیر را هم به طرف داخل می آوریم الان پیراشکی را به شکل مربع برش میدهیم روی هر برش  زرده تخم مرغ و کنجد می ریزیم  کمی به خمیر استراحت داده در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم

 منبع (hiDoctor.ir)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها