طرز تهیهی برنج و اسفناج
پنج شنبه 23 فروردین 1397 9:09 AM
مواد لازم:
برنج: 4 پیمانه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک عدد
سیر رنده شده: یک حبه
اسفناج خرد شده: 2 پیمانه
گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
دانههای انار برای تزیین: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را به همراه روغن در ظرفی ریخته و تفت میدهیم. پس از آنکه خامی پیاز گرفته شد، سیر را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل، به آن اضافه میکنیم.
وقتی مواد خوب تفت داده شد، کمی از مایهی گوشتی را برای تزیین کنار میگذاریم.
برنج را در ظرف مناسبی ریخته، اسفناج، گشنیز، آبلیمو و مواد گوشتی را به آن اضافه میکنیم. سپس به مقدار لازم، آب به برنج اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار میدهیم و پس از کم شدن آب برنج، آن را دم میکنیم.
برنج را در ظرف مناسبی کشیده و آن را با مواد گوشتی که کنار قرار داده بودیم و دانههای انار، تزیین میکنیم.