0

شجاعي: كدام قهر؛ اين حرف ها شايعه است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

چهارشنبه 22 دی 1389  4:34 PM

هافبک تيم ملي گفت: در پايان بازي برابر عراق قهر نکردم و با هماهنگي کادر فني به رختکن رفتم.

مسعود شجاعي در خصوص پيروزي 2 بر يک ايران برابر عراق و شايعه قهرش پس از تعويض اظهار داشت: قهر نکردم و اين موضوع شايعه است. پيش از تعويض ضربه‌اي به من وارد شد که تب و لرز گرفتم و طاقت نشستن روي نيمکت تيم ملي را نداشتم. رفتنم به رختکن با هماهنگي کادر فني بود و پس از پايان بازي بلافاصله به هتل رفتم و سرم زدم.
وي با بيان اينکه پيروزي برابر عراق برايم بسيار شيرين بود و آن را به خانواده جان‌باختگان سانحه هوايي تهران - اروميه تقديم مي‌کنم.

هافبک تيم ملي فوتبال ايران تاکيد کرد: براي صعود به دور دوم بايد کره‌شمالي را شکست دهيم. برخلاف صحبت‌هايي که انجام شده بازيکنان از اين پيروزي مغرور نشده، بلکه روحيه مضاعف گرفته‌اند، چون پيروزي در بازي نخست آن هم برابر مدافع عنوان قهرماني بسيار شيرين است.
شجاعي افزود: بازي اول بسيار مهم بود و با اين پيروزي روحيه گرفتيم و حريفان بايد براي پيروزي برابر ما به ميدان بياين که اين موضوع باعث مي‌شود ما هم راحت‌تر بازي کنيم.
وي با بيان اينکه از بازي خودم در اين مسابقه راضي نيستم، گفت: به بازي آينده مي‌رسم و امروز هم استراحت کردم، اما بازهم تاکيد مي‌کنم که قهر نکردم و مسخره است که چنين حرف‌هايي مطرح مي‌شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها