آخرین مقایسه آنتی ویروس ها توسط آزمایشگاه AV-COMPARATIVES 2018
جمعه 10 فروردین 1397 10:57 PM
این مقایسه آنتی ویروس ها، مروری کوتاه بر روی تست حفاظت بلادرنگ در ماه فوریه ۲۰۱۸ میباشد. گزارش های جزئی تر در رابطه با محصولات مصرف کنندگان (که هرکدام شامل پنج ماه میباشد) در ماه های جولای و دسامبر منتشر میشوند. هر گزارش حاوی تست آژیر کاذب (False Alarm) و همچنین جایزه محصولات بر اساس امتیازشان در دوره پنج ماهه خواهد بود.
این مقایسه آنتی ویروس ها، مروری کوتاه بر روی تست حفاظت بلادرنگ در ماه فوریه ۲۰۱۸ میباشد. گزارش های جزئی تر در رابطه با محصولات مصرف کنندگان (که هرکدام شامل پنج ماه میباشد) در ماه های جولای و دسامبر منتشر میشوند. هر گزارش حاوی تست آژیر کاذب (False Alarm) و همچنین جایزه محصولات بر اساس امتیازشان در دوره پنج ماهه خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر درباره این تست حفاظت بلادرنگ، لطفا جزییات و گزارش ها آزمون های گذشته را در اینجا بخوانید: http://www.av-comparatives.org/
آزمایش حفاظت بلادرنگ ما در حال حاضر پیچیده ترین و جامع ترین تست موجود است که موارد زیادی را مورد آزمایش قرار میدهد. در حال حاظر ما این آزمایش را تحت مایکروسافت ویندوز ۱۰ RS3 ۶۴ بیتی به همراه نرم افزار های ثالث آپدیت شده (مثل ادوبی فلش و ادوبی اکروبات ریدر و جاوا و …) اجرا میکنیم. به همین خاطر پیدا کردن اکسپلویت های درحال اجرا و اجرای بدافزار ها چالش برانگیز تر از زمانی است که این تست را روی سیستم آپدیت نشده با نرم افزارهای ثالث آسیب پذیر یا پچ نشده انجام میدهیم.
ما در طول سال هزاران URL مخرب را میسنجیم. متاسفانه بسیاری از این ها به علل گوناگون کنار گذاشته میشوند. ما بسیاری از نسخه های تکراری را حذف میکنیم. از جمله بدافزار مشابهی که از طرف دامنه ها یا آدرس های آی پی متفاوتی میزبانی میشود، سایت هایی که قبلا تست شده اند، سایت ها و فایل های غیر مخرب و بدافزار ها و سایت هایی که در طول آزمایش ناپدید میشوند. بسیاری از URL های مخرب حامل اکسپلویت هایی هستند که ما نمیتوانیم بر روی سیستم ها و برنامه های پچ شده اجرا کنیم. این به آن معناست که آسیب پذیری ها بر روی برنامه های ثالث در سیستم های پچ شده نمیتوانند اکسپلویت شوند. کاربران باید بدانند درصورتیکه سیستم و برنامه های ثالث خود را همیشه آپدیت و پچ کنند میتوانند به طور چشمگیری خطر اکسپلویت را کاهش دهند.
مرتبط : یک آنتی ویروس یا ویروس کش قوی چه قابلیت هایی باید داشته باشد
نتایج بر اساس مجموعه ای از ۲۰۳ مورد آزمایش شده (URLهای مخرب یافت شده) به دست آمده است که شامل اکسپلویت های درحال وقوع (مثل دانلودهای drive-by) و URLهای مخرب میباشد. بنابراین بردارهای آلودگی کاملا مشابهی به عنوان کاربرانی استفاده شده شده است که این ها را در زندگی روزمره تجربه میکنند. موارد مورد آزمایش، طیف وسیعی سایت های مخرب کنونی را پوشش داده و فهم درستی از حفاظت آنتی ویروس ها(با استفاده از تمام امکاناتشان) را به ما ارائه میدهد.
آنتی ویروس اوست – Avast free antivirus 17.9,
آنتی ویروس ای وی جی – avg free antivirus 17.9,
ضد ویروس آویرا – avira antivirus pro 15.0,
ضد ویروس بیت دیفندر – bitdefender internet security 22.0,
ضد بدافزار بولگارد – bullguard internet security 18.0,
آنتی ویروس امسی سافت – emsisoft anti-malware 2018.1,
آنتی ویروس نود۳۲ – eset internet security 11.0,
آنتی ویروس اف سکیور – f-secure safe 17.204,
آنتی ویروس کی سون – k7 total security 15.1,
ضد ویروس کسپرسکی – Kaspersky internet security 18.0,
آنتی ویروس مکافی – mcafee internet security 20.7,
ضد بدافزار ویندوز دیفندر – Microsoft windows defender 4.12,
ضد ویروس پاندا – panda free antivirus 18.3,
ضد ویروس کوئیک هیل – quick heal total security 17.0,
آنتی ویروس نورتون سیمانتک – Symantec Norton security 22.12,
آنتی ویروس تنسنت – tencent pc manager 12.3,
ضد بدافزار ترند نایکرو – trend micro internet security 12.0
ضد بدافزار وایپر – viper advanced security 10.1 .
مرتبط : بهترین نرم افزار آنتی ویروس آندروید در سال ۲۰۱۸
ما هر ماه (از فوریه تا ژوئن و از جولای تا نوامبر) جدول وبسایتمان را آپدیت کرده ایم. این جدول امتیاز حفاظت محصولات تست شده را نشان میدهد. جدول مذکور در وبسایت ما قابل مشاهده است. جدول زیر، تنها امتیازهای ماه فوریه ۲۰۱۸ را نشان میدهد (۲۰۳ مورد آزمایشی). نتایج آزمایش مثبت کاذب (false-positive)، نیز در نمودار زیر مشاهده میشود. در این جدول مقایسه آنتی ویروس ها را ملاحظه می کنید که آخرین گزارش آزمایشگاه Av-Comparatives در سال ۲۰۱۸ می باشد
مرتبط : انتخاب بهترین آنتی ویروس سال ۲۰۱۸ – مقایسه قیمت و قابلیت
باید اشاره کنیم که گرچه ممکن است گاهی اوقات، برخی از محصولات به امتیاز ۱۰۰% محافظت برسند اما به آن معنی نیست که این محصولات همیشه دربرابر تهدیدات به طور کامل از شما محافظت میکنند. این تنها به آن معناست که این محصولات توانسته اند ۱۰۰% نمونه های مخرب آزمایشی را در این آزمون مسدود کنند. در مقایسه آنتی ویروس ها در ماه فوریه ۲۰۱۸ آنتی ویروس ها اف سکیور ، آنتی ویروس کسپرسکی ، ضد ویروس ترند مایکرو و ضد بدافزار مایکروسافت توانسته اند تمام نمونه های بدافزارها را شناسایی نمایند.
مقایسه آنتی ویروس های سال ۲۰۱۸ توسط av-comparatives منتشر شده است. av-comparatives و آزمایش کنندگان این شرکت مسئول هیچگونه ضرر و خسارت ناشی از این نتایج نبوده و ما تضمین نمیکنیم که این نتایج کاملا درست و کامل و مناسب برای اهداف خاص باشد. ما تمام تلاش خود را برای صحت این داده ها به خرج داده ایم اما هیچ مسئولیتی متوجه ما نیست.
منبع : سایسک
آنتی ویروس
خرید آنتی ویروس