پاسخ به:آشپزی با انواع آجیل
دوشنبه 6 فروردین 1397 9:55 AM
1- مینی سیب زمینیهای گردویی
برای درست کردن این خوراکی بسیار خوش طعم، ابتدا 15 عدد سیب زمینی کوچک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی آنها را روغن زیتون بمالید. فر را روشن کرده و روی حرارت 204 درجه سلسیوس قرار دهید. سیب زمینیها را روی کاغذهای پخت بگذارید و 15 دقیقه درون فر حرارت دهید.
* در کاسهای جدا، یک فنجان خامهترش، نصف فنجان پنیر، یک فنجان گردوی خرد و تفت داده شده، 1/8 فنجان پیازچه، نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل و 2 لایه خرد شده گوشت قرمزی که از قبل آن را پختهاید، با هم ترکیب کنید.
* وقتی سیب زمینیها پخته شدند، از قسمت گرد سیب زمینی، یک لایه نازک، برش بزنید تا بتوانید آن را روی بشقاب بگذارید. سپس با استفاده از یک قاشق درون سیب زمینی را خالی کرده و به همان اندازه از مواد مخلوطی که در کاسهای جدا، آماده کرده بودید، بریزید. تمام سیب زمینیها را به همین ترتیب آماده کنید. اکنون 15 دقیقه دیگر با همان حرارت 204 درجه سلسیوس، سیب زمینیهای آماده را داخل فر بگذارید.
پس از 15 دقیقه غذای خوش طعمتان آماده است (تصویر 4).
2- کیک هویج گردویی
کیک هویجی طعم شیرینی دارد و در کنار یک فنجان چای گرم، خیلی میچسبد.
* یک و نیم فنجان آرد گندم، کمی نمک، 1 قاشق چایخوری دارچین، نصف فنجان نارگیل خشک، 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین، یکچهارم فنجان خرمای بدون هسته، نصف فنجان گردوی خرد شده را با هم ترکیب کنید.
* در کاسهای دیگر مواد کیک را آماده کنید. دوسوم فنجان شیر، یکچهارم فنجان روغن نارگیل، یکسوم شربت افرا، یکدوم قاشق چایخوری وانیل و 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال را با هم ترکیب کرده و سپس این مواد را با مواد قبلی که آماده کرده بودید، با هم مخلوط کنید. سپس 2 فنجان هویج رنده شده به کل مخلوط اضافه کنید.
* اکنون مخلوط را درون ظرف مخصوص پخت کیک ریخته و بگذارید به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 176 درجه سلسیوس، بپزد (برای اینکه مطمئن شوید، کیکتان به خوبی پخته شده، میتوانید یک خلال دندان را درون آن فرو کنید، اگر مواد کیک به آن نچسبید، پس کیکتان آماده است).
* حالا برای درست کردن خامه روی کیک، یک فنجان بادام هندی، 1/4 فنجان شیر، 1/2 فنجان آب لیموترش، کمی پوست رنده شده لیموترش، 1/4 شربت افرا، کمی نمک و 1/4 فنجان روغن نارگیل را درون یک کاسه بزرگ ریخته و کاملاً هم بزنید.
* پس از آماده شدن خامه روی کیک، یک لایه نازک به تمام بخشهای کیک بمالید (تصویر 5).
3- پای گردو
برای درست کردن پای گردو، به خمیر پای حدود 22 سانتیمتری نیاز دارید.
* ابتدا سه عدد تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید و 1/4 قاشق چایخوری نمک، 3/4 فنجان، 2 قاشق چایخوری وانیل و 3/4 فنجان شربت ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
* 1/4 فنجان کره را آب کرده و به درون مخلوط بیفزایید.
* 1 فنجان گردوی خرد شده را داخل کاسه بریزید و کل مخلوط را روی خمیر آماده شده پای قرار دهید.
خمیر را به مدت 10 دقیقه با دمای 204 درجه و سپس به مدت 40 دقیقه با دمای 149 درجه حرارت دهید. پای خوشمزه گردوییتان آماده است (تصویر 6).