0

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه
یک شنبه 5 فروردین 1397  7:26 PM

ماهنامه کیک و شیرینی: با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

مواد لازم:

  • پودر بادام: 60 گرم
  • پودر نارگیل: 65 گرم
  • پودر قند: 110 گرم
  • سفیده تخم مرغ (بزرگ): 2 عدد
  • نمک: یک پنسه
  • شکلات (آب شده): 100 گرم (برای تزیین)
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه (برای تزیین)

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
  3. سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
  4. بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
  5. بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها