0

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی
یک شنبه 5 فروردین 1397  7:17 PM

وب سایت سرآشپز پاپیون: شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم

  • گلاب ۱/۳ پیمانه
  • آب پیاز به مقدار لازم
  • آب ۲ پیمانه
  • خلال پسته ۱ پیمانه
  • پیاز داغ ۱ پیمانه
  • فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری
  • شیر ۴ پیمانه
  • کره ۲۰۰ گرم
  • برنج ۳.۵ پیمانه

شیر پلوی تبریزی

طرز تهیه

1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.

2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.

3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.

4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.

5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.

6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.

7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.

8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها