0

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کورن داگ؛ یک لقمه چپش کنید
یک شنبه 5 فروردین 1397  7:08 PM

ماهنامه سفره ایرانی: کورن داگ‌ها بسیار خوشمزه هستند و طرز پخت سریع و آسانی هم دارند، به همین دلیل طرفداران زیادی دارند.

مواد لازم:

  • هات داگ: یک کیلوگرم
    آرد: 3 پیمانه
    بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
    عصاره مرغ: یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
    تخم مرغ: 2 عدد
    عسل: 2 قاشق سوپ خوری
    آب معدنی: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: یک قاشق چای خوری
    روغن: برای سرخ کردن

کرن داگ؛ یک لقمه چپش کنید

طرز تهیه:

  1. آرد و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
  2. فلفل سیاه و عصاره مرغ را اضافه کنید.
  3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
  4. عسل و آب معدنی را به تدریج اضافه کنید.
  5. نمک افزوده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. خمیر به دست آمده را در یک ظرف استوانه ای باریک بریزید.
  7. سیخ چوبی در هر یک از هات داگ ها فرو کنید 
  8. آنها را به خمیر آغشته کرده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
  9. کورن داگ ها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  10. سپس سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها