ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: به کاناپ مرغ، ساندویچ روباز مرغ هم میگن. این غذا جزو فینگر فودهاست که برای پیش غذای مراسمهای رسمی و جشن تولدها مناسبه.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
- خمیر هزارلا: 2 عدد
قارچ (ریز خردشده): 200 گرم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیاز (ریز خردشده): یک چهارم یک عدد
سینه مرغ (پخته): 300 گرم
آب مرغ: یک قاشق سوپ خوری
سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس مایونز: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
- خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مربع هایی به ابعاد 2 سانتی متر از خمیر برش دهید.
- آنها را در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچینید و با چنگال حفره هایی در آنها ایجاد کنید.
- سینی را حدود 5 الی 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برش های خمیر طلایی و برشته شوند.
- روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
- پیاز، سیر و قارچ ریز خردشده را حدود 5 دقیقه در روغن روی حرارت زیاد تفت دهید.
- سویا سس و آب مرغ را اضافه کنید مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید.
- نمک و فلفل زده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
- پس از خنک شدن سس مایونز را اضافه کنید.
- مواد را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
- این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و روی نان های کوچک برشته پایپ کنید.
- سپس سرو نمایید.