طرز تهیهی سوپ هویج و پرتقال
چهارشنبه 16 اسفند 1396 11:03 AM
مواد لازم:
آب پرتقال: 1 پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
هویج خرد شده: 4 عدد متوسط
آب مرغ: سه پیمانه
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
رندهی پوست پرتقال: 4 قاشق غذاخوری
خامه: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: برای تزیین
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود.
هویج را به پیاز اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت میدهیم.
آب مرغ را به مخلوط هویج و پیاز اضافه کرده و پس از آنکه به جوش آمد، ده دقیقه به آن زمان میدهیم تا هویجها نرم شوند.
آب پرتقال و رندهی پوست پرتقال را به سوپ اضافه کرده و ده دقیقهی دیگر آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
حالا نوبت اضافه کردن خامه به سوپ است. پس از این مرحله، پنج دقیقهی دیگر به سوپ زمان میدهیم.
در صورت دلخواه، سوپ را با کمک میکسر، میکس میکنیم تا کاملا یکدست و نرم شود سپس آن را در ظرف سرو مناسبی ریخته و روی سوپ را با خامه و جعفری خرد شده، تزیین میکنیم.