طرز تهیه پیتزا بادمجان
چهارشنبه 9 اسفند 1396 2:11 PM
مواد لازم برای پیتزا بادمجان برای ۴ نفر :
بادمجان دلمه ای بزرگ | ۱ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
فلفل دلمه کوچک | ۱ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
نمک ، زردچوبه و ادویه | به میزان دلخواه |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
روش پخت پیتزا بادمجان :
بادمجان باید حتما بزرگ و دلمه ای باشد به صورت حلقه های بزرگ و گرد برش می زنیم. برش ها نه زیاد نازک و نه زیاد ضخیم باشد که خوب پخته شود.
کمی نمک روی آن می پاشیم. پیاز نگینی و فلفل دلمه ای را سرخ می کنیم. بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و سرخ می کنیم.
نمک، ادویه، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، تفت می دهیم. وقتی گاز را خاموش کردیم، یک قاشق غذاخوری پنیر پیتزا اضافه کرده هم می زنیم تا مواد کمی به هم بچسبد.
ظرفی که قرار است داخل فر برود را چرب می کنیم. بادمجان ها را داخل آن بچینید، کمی رب گوجه روی بادمجان ها می مالیم.
بعد مواد گوشتی را روی سطح بادمجان ها ریخته قارچ را می چینیم. و بعد هم پنیر پیتزا را ریخته و سینی را داخل فر ۲۱۰ درجه طبقه وسط تقریبا یک ساعت قرار می دهیم تا کاملا پخته شود اگر روی آن طلایی نشد گریل را یک دقیقه روشن می کنیم.
بعد هم سرو می کنیم خیلی خوشمزه است حتما امتحان کنید، این غذا را داخل تابه با حرارت کم هم می شود درست کرد.
منبع : tasvirezendegi.com