طرز تهیه هات داگ مک و پنیر
یک شنبه 6 اسفند 1396 2:22 PM
طرز تهیه هات داگ مک و پنیر
• تعداد: 8 نفر
• زمان آماده سازی: 15 دقیقه
• زمان پخت: 10 دقیقه در حرارت 400 درجه فارنهایت
مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر :
ماکارونی شکلی | دو پیمانه |
کره | دو قاشق غذاخوری |
آرد سفید | دو قاشق غذاخوری |
شیر | دو پیمانه |
پنیر چدار، رنده شده | 1.5 پیمانه |
هات داگ | 8 عدد |
نان هات داگ | 8 عدد |
نان تست برشته | نصف پیمانه |
پودر چیلی (اختیاری) | به میزان لازم |
طرز تهیه هات داگ مک و پنیر :
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید.
شیر را به طور یک جا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت 10 دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.
منبع : bartarinha.ir