0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
شنبه 26 اسفند 1396  11:09 PM

وصیت نامه شهید عبدالله سروری مطلق

بسم رب الشهدا و الصدقین

انالله و انا الیه راجعون

و فوق کل ذی بر برحتی یقتل الرجل فی سبیل الله و اذا قتل فلیس فوقه بر

بالاترین از هر نیکی ،نیکی دیگری است تا اینکه انسان در راه خدا کشته شود هنگامیکه در راه خدا کشته شد دیگر هیچ نیکی بالاتر از ان نیست.(رسول اکرم ص)

جهاد رهائی بخش یکی از مهمترین وظایف هر فرد مسلمان است و مومن پیکار گر از درجات بلند اخروی و مغفرت و رحمت خاص خدای خویش بهشت جاودان به خدا می فروشد و البته این معامله بسیار موفق و پر سود است و رضای خدا برای او از هر پاداشی برتر و ارزشمند تر است پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: کسانی که در راه خدا برای آزادی بندگان خدا قیام می کنند و جهاد می نمایند در قیامت از دری وارد می شود که باب مجاهدان نام دارد که این در فقط به روی مجاهدان گشوده می شود و انان با نهایت شکوه و عزت سلاح بر دوش در پیش چشمان همگی و قبل از همه بهشتیان وارد می شوند و فرشتگان مقرب پروردگار به انان سلام می کنند و خوش امد می گویند و دیگران به مقام و موقیعت انان غبطه می خورند ، هر کس که جنگ و جهاد در راه خدا را ترک کند خدا لباس ذلت بر تنش می پوشاند در زندگی فقیر و تهی دست می شود دینش را از کف می دهد و به عذاب دردناک مبتلا می گردد این جانب عبدالله سروری مطلق وظیفه خود دانستم برای احیای دین خدا و مقدس اسلام برای رضای خدا به جبهه بروم و بر علیه مشرکین و دشمنان خدا بجنگم و تا جان در بدن دارم بر علیه دشمن زبون به ستیزی بپردازم . پدر و مادرم اگر من شهید شدم برایم گریه نکنید و همچون کوه در مقابل سختی ها و نابسامانی ها و شدائد روزگار مقاوم باشد . به کلیه خویشان و دوستان خود توصیه می کنم که برای من گریه نکنند و تا می توانند برای احیای دین اسلام از هیچ چیز دریغ نورزند . دعای همیشگی برای امام امت از یادتان نرود. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

فرزند شما عبدالله سروری مطلق

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها