پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:46 AM
وصیت نامه شهید علی اصغر دشت آبادی
وای همشهریان عزیزم هدف به جبهه رفتن بنده برای این بود كه جبهه اسلام پر شود تا لشكر كفر وحشت بردارد و شكست بخورد تا مسلمین جهان بتوانند غلبه كنند بر سر مستكبرین ، تا مستكبرین نتوانند سربلند كنند و از شما ملت ایران می خواهم كه جلوی ضد انقلاب محكم استقامت كنند تا ضد انقلاب نتواند در كشور جمهوری اسلامی ایران شایع پراكنی كند و از شما برادرانی كه در ردیف بنده هستید می خواهم كه نگذارید جبهه ها خالی شود .
شهیدعلی اصغر دشت آبادی(1296371)
بسم الله الرحمن الرحیم
« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاَ بل احیاء عند ربهم یرزقون .
آنهایی كه در راه خدا كشته می شوند نمرده اند بلكه زنده اند و نزد
خدای خود روزی می خورند » .
با درود و سلام فراوان به رهبر كبیر و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و ملت شهید پرور ایران و با درود و سلام به تمام شهیدان صدر اسلام تا عاشورای خونین حسین (ع) و از عاشورای حسین (ع) تا شهیدان كربلا . وای همشهریان عزیزم هدف به جبهه رفتن بنده برای این بود كه جبهه اسلام پر شود تا لشكر كفر وحشت بردارد و شكست بخورد تا مسلمین جهان بتوانند غلبه كنند بر سر مستكبرین ، تا مستكبرین نتوانند سربلند كنند و از شما ملت ایران می خواهم كه جلوی ضد انقلاب محكم استقامت كنند تا ضد انقلاب نتواند در كشور جمهوری اسلامی ایران شایع پراكنی كند و از شما برادرانی كه در ردیف بنده هستید می خواهم كه نگذارید جبهه ها خالی شود . و ای مادر مهربانم قامتت را بلند گیر و ندای الله اكبر و خمینی رهبر سر ده و سخن شهیدان راه خدا را به مردم برسان که مرام ما پیروی از خدا و قرآن است . و ای برادر عزیزم هوشیار باش و به چیزی غیر از اسلام و قرآن فكر نكن هرچه خیر و صلاح انسان است در این كتاب نهفته است و شما سعی كنید راه خدا را ترویج نمائید و دیگر عرضی ندارم و از شما می خواهم هركه برای اسلام و امام دهن كجی كرد شما جلوی آن ایستادگی كنید . و از مادرم و پدرم و تمام خویشان هرچه من آنها را اذیت كردم مرا ببخشید والسلام .
و ما از خدا بودیم و به راه خدا رفتیم . و در پایان از شما می خواهم كه امام را دعا كنید . و اگر من شهید شدم حاضر نیستم برای مراسمات من زیاد خرج تراشی كنید بلكه چند تا از روحانیون انقلابی را دعوت كنید و مجلسی انقلابی تشكیل دهید . و در ضمن میرزا احمد محمد حسین 100 تومان از بنده طلبكار است به او بدهید . والسلام- 10/6/1361 علی اصغر دشت آبادی
سهراب سپهری