0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:45 AM

وصیت نامهذ شهید علی دهقان باغی

خدایا می خواهم لطف و عنایت خود را شامل حال من بكنی تا من هم مثل آن شهدا به مقام والا برسم مقامی كه ائمه اطهار آن را آرزو می كردند و با به دست آوردن آن مقام تو را ملاقات می كردند.خدایا می خواهم با قطره قطره خونم خود را از گناه منزه كنم تا بتوانم تو را ملاقات كنم و حیات جاوید خود را شروع كنم و در مقابل حضرت رسول (ص) روسفید باشم . خدایا عشق تو هست كه مرا بدین جا كشانده است می خواهم كه در عشق تو بسوزم و با سوخته شدم اسلام را یاری كنم .

شهیدعلی دهقان باغی(1304096)

بسم الله الرحمن الرحیم

بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و در هم كوبنده مستكبران جهان و با درود و سلام بر امام زمان (عج) یگانه منجی عالم بشریت و هم چنین بر نایب بر حقش رهبر كبیر انقلاب بت شكن زمان امام خمینی آن كس كه انسانها را از ظلمات و جهل و نادانی نجات داد . و با درود وسلام بر امت سلحشور و شهید پرور به خصوص خانواده های شهدا و جانبازان . اینك ما میرویم تا برای اسلام افتخاری دیگر بیابیم و چون آرزو دارم در این حماسه تاریخی به فوز عظیم نائل شوم لذا وصیتنامه ای می نویسم .خدایا تو را شكر میكنم كه در برهه ای از زمان مرا قرار دادی كه بی شباهت به زمان اباعبدالله الحسین (ع) نیست و در بین امتی قرار دادی كه بهترین امتها هستند .خدایا اگر زمانه مرا به تاخیر انداخت و نبودم كه در سرزمین كربلا و جواب هل من ناصر امام حسین (ع) می گوییم ولی خوشحال هستم كه در زمان سلاله ای از رسول اكرم (ص) هستم و به ندای او كه همانا حسین زمان است لبیك گفتم و با تمام وجود به سرزمینی آمدم كه شبیه به سرزمین كربلاست و در میان یارانی آمدم كه انقطاع الی الله پیدا كرده اند و شبیه به یاران امام حسین (ع) بلكه خود یارانی برای امام حسین (ع) هستند . خدایا می خواهم لطف و عنایت خود را شامل حال من بكنی تا من هم مثل آن شهدا به مقام والا برسم مقامی كه ائمه اطهار آن را آرزو می كردند و با به دست آوردن آن مقام تو را ملاقات می كردند.خدایا می خواهم با قطره قطره خونم خود را از گناه منزه كنم تا بتوانم تو را ملاقات كنم و حیات جاوید خود را شروع كنم و در مقابل حضرت رسول (ص) روسفید باشم . خدایا عشق تو هست كه مرا بدین جا كشانده است می خواهم كه در عشق تو بسوزم و با سوخته شدم اسلام را یاری كنم . وصیت من به پدر و مادر این است كه بعد از مرگ من گریه و زاری نكند زیرا فرزندانشان اگر چه لیاقت آن را نداشتند و به لقا یار رفت و از پدر عزیز و دلسوز می خواهم مرا ببخشد كه خیلی خیلی من او را اذیت كردم و نتوانستم حق فرزندی را به جا آورم و از مادرم می خواهم آن كسی كه هیچگاه حتی یك ذره بدی من را نخواست میخواهم كه مرا ببخشد و در حق من دعا كند . مادرجان و پدرجان من اگر در این 18 یا 19 سال نتوانستم حق فرزندی را به جا آورند مرا مورد لطف و بخشش خود قرار دهند و در حقم دعا كنند و از كلیه اقوام و خویشان می خواهم كه برایم طلب مغفرت كنند و نماز و روزه زیاد دارم از شما تقاضا می كنم به هر ترتیب كه شده به جا آورید یا برای آن كه خداوند ببخشد مرا دعا كنید . برادرانم چون زین العابدین (ع) پیام رسان خونم باشید و نگذارید اسلحه ام بر زمین افتد . خواهرانم چون زینب (س) باشید و در مرگم زاری نكنید و از شما می خواهم كه در مراسم تشییع من و مجالس ختم چادر سفید بر تن كنید . برادرانم می خواهم لباس سفید بر تن كنید و در مرگم صبور باشید . مادر و پدر عزیزم از شما می خواهم در مرگم لباسی را كه در جشن عروسیم می خواستید به تن كنید در مرگم به تن كنید و نگذارید دشمنان اسلام خوشحال شوند هر چه شما كردید تاحد ممكن به وصایای من عمل كنید و مقداری هم قرض دارم هر چه شما كردید ترتیب آن را بدهید

والسلام

علی دهقان باغی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها