0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:44 AM

وصیت نامه شهید یدالله دهقان بنادکوکی

شما ای برادران مبادا در خواب غفلت بمیرید و اكنون كه موقعیت برای توبه نمودن از گناهان قبلی فرا رسیده است رو به جبهه آورید و در سرزمینهای داغ خوزستان وكوههای سرد كردستان العفو گویان به سوی خدایتان بشتابید الان كه امام عزیزمان رفتن به جبهه ها را واجب كفایی می دانند و مسئله جنگ را مسئله اصلی می دانند مبادا شما در غفلت بمانید و با درست كردن بهانه برای خودتان ، مسئه اصلی را فراموش كرده و از امتحان الهی پیروز بیرون نیایید . همه باهم در طرح لبیك یا خمینی كه همانا لبیك به ندای هل من ناصر امام حسین (ع) است شركت نمایید و خود را برای جهاد و مبارزه بر علیه دشمنان آماده تر از قبل كنید و پیروزی نهایی برای مسلمین است .

شهید یدالله دهقان بنادكوكی(1304208)

بسم الله الرحمن الرحیم

« یا ایها الذین امنوا استعینوا بالصبر و الصلوة الله مع الصابرین . ولا تقولوا

لمن یقتل فی سبیل الله امواتا بل احیا ولكن لا تشعرون . ولنبلوكم بشی من

الخوف والجوع و نقص من الاموال والا نفس والثمرات و بشرالصابرین الذین

اصابتهم المصیبته قالوا اناالله وانا الیه راجعون اولئك علیهم صلوات من ربهم و رحمة و اولئك هم المهتدون» .

درود بر همه پیامبران الهی از آدم تا خاتم محمد مصطفی (ص) و درود بر ائمه معصومین از علی (ع) تا حضرت مهدی (عج) و سلام بر ولایت فقیه این ادامه رسالت انبیا و تداوم بخش امامت ائمه و درود بر امام امت امام خمینی عصاره ولایت و امامت و سلام بروان پاك همه شهدای اسلام از صدر تاكنون . چند جمله ای را بعنوان وصیتنامه در این آخرین لحظات عمر ظاهری و تولد حقیقیم به امت اسلام و پدر و مادر و همسرم و همه برادران و خواهرانم تقدیم می كنم . شكر و سپاس خداوند را كه ما را با رهبری امام امت از خواب غفلت بیدار نمود و از گمراهی و ظلمت بسوی نور هدایت فرمود و به ما راه و رسم زندگی را آموخت و همه ما را از ظلمت مادیات بسوی معنویات سوق داد پس ای برادران و خواهران قدر این رهبر را بدانید و همیشه پیرو احكام و راه او باشید و به عهد و پیمانی كه با او بسته اید وفادارتر از قبل گردید و همچنان كه در مسائل عبادی تابع ایشان هستید در مورد مسائل سیاسی هم تابع باشید كه دین و سیاست دو معنی یك لغت می باشند و از هم جدا نیستند و پیوند خویش را با ولایت فقیه و روحانیت مستحكمتر كنید و نگذارید دشمنان اسلام این یار و یاور همیشگی تان را با توطئه های فریبنده خودش از شما جدا سازد و بدانید تا حاكم شما ولایت فقیه است به مملكت شما هیچ آسیبی نخواهد رسید پس همه با هم به ریسمان محكم الهی چنگ زنید و با وحدت خویش توطئه ها را خنثی كنید و الان یكی از توطئه های این جنایتكاران همین جنگ تحمیلی است و این هم آخرین آن نخواهد بود اكنون كه ما برای هدف بزرگی چون اسلام عزیز بپا خواسته ایم باید خود را آماده و مجهز برای خنثی نمودن همه این تلاشهای این مزدوران كنیم و امروز روز امتحان الهی فرا رسیده است و امروز روزی است كه پس از آن همه نماز خواندنها و عبادتها مؤمنان حقیقی باید راه خویش را انتخاب كنند و به میدان جهاد بیایند و از امتحان الهی سرافراز بیرون بیایند هدف دشمنان اسلام گرفتن خاك نیست و ما هم نه برای خاك و نه برای قدرت می جنگیم بلكه برای یك هدف مقدسی همچون اسلام می جنگیم و آنانكه در این راه به شهادت میرسند آنان فاتحان میدان نبردند و این مائیم كه مسئولیت خویش را انجام داده ایم و به آرزوی خویش هم رسیده ایم اما شما ای برادران مبادا در خواب غفلت بمیرید و اكنون كه موقعیت برای توبه نمودن از گناهان قبلی فرا رسیده است رو به جبهه آورید و در سرزمینهای داغ خوزستان وكوههای سرد كردستان العفو گویان به سوی خدایتان بشتابید الان كه امام عزیزمان رفتن به جبهه ها را واجب كفایی می دانند و مسئله جنگ را مسئله اصلی می دانند مبادا شما در غفلت بمانید و با درست كردن بهانه برای خودتان ، مسئه اصلی را فراموش كرده و از امتحان الهی پیروز بیرون نیایید . همه باهم در طرح لبیك یا خمینی كه همانا لبیك به ندای هل من ناصر امام حسین (ع) است شركت نمایید و خود را برای جهاد و مبارزه بر علیه دشمنان آماده تر از قبل كنید و پیروزی نهایی برای مسلمین است . راهم را فراموش نكنید كه من برای هدف مقدسی شهید شدم و از همه برادرانی كه در تشییع جنازه ام شركت می كنند و همه ملت اسلام می خواهم همچنان تشییع كننده و پیرو راهم باشید و اسلام را فقط نماز و روزه و خمس ندانید البته اینها هم همه بجای خود ولی ما اینجا برای همین ها می جنگیم و جهاد یكی از درهای بهشت است . شما ای پدر و مادرم چگونه از شما عذرخواهی كنم و چگونه از شما تشكر كنم چون شما مرا در این راه بسیار همراهی كردید مرا حلالم كنید و ببخشید و در آیه ای كه در اول وصیتنامه نوشتم توجه بیشتری كنید و هرگاه خبر شهادتم را شنیدید بگویید : اللهم تقبل منا هذا القربانی و بدانید من هم به آرزوی دیرینه خویش رسیده ام و بر این سعادتی كه نصیب شما شده است خدا را شكر كنید و بدانید كه ما همه از سوی خدا آمده ایم و روزی هم باید به سوی او برویم از قفس دنیا آزاد گردیم پس سلاح صبر برگیرید و دیگر برادران را همچون محمدرضا تربیت كنید و بدانید كه نسل آینده نباید در دامن شما تربیت شود . اما ای همسرم هركجا از من بدی دیده اید حلالم كنید و در این دوره كوتاه زندگی من بجز خوبی چیزی از شما ندیدم انشاء الله خدا هم از هر دو ما راضی باشد و شما هم در شهادتم بی صبری نكنید و ما همه امانتهایی هستیم كه از سوی خدا آمده ایم و همه باید برویم و بدانید كه مرگ ما در مقابل حیات اسلام بسیار ناچیز است و اگرخواستید برایم گریه كنید به یاد زینب (س) بیفتید كه در یك روز تحمل 72 شهید نمود و شما هم همچون زینب (س) پیام خون مرا به نسل آینده برسانید و به آنها بگویید كه ما برای چه شهید شدیم تا آنها هم ادامه دهندگان راهمان باشند . ای برادرانم شما آینده سازان این مملكت هستید وامیدان انقلاب هستید همچنان در سنگر مدرسه بایستید و درس را بعنوان یك وظیفه شرعی بدانید و تا یك صفحه از كتابتان را نفهمیده اید از آن نگذرید و این شما هستید كه باید خون ما را به ثمر برسانید به امید روزی كه همه مسلسلها به قلم تبدیل گردد . ای خواهرم تنها وصیتم به شما این است كه امیدان انقلاب در دامن شما باید تربیت شوند آنها را فراموش نكنید . در آخر من علاقه زیادی به دیدار با امام داشتم اما متأسفانه این سعادت نصیبم نشد اگر شما توفیق یافتید و به محضر امام رفتید سلام مرا هم برسانید و از ایشان بخواهید جهت قبول شدن شهادتم از درگاه خداوند دعا نمایند . خدایا در عمرم كه نتوانستم آنگونه كه تو می خواهی زندگی كنم پس شهادتم را آن چنان قبول بگردان كه كفاره همه گناهانم گردد.آخرین وصیتم اینكه وصیتنامه های همه شهدا را سعی كنید بیشتر عمل كنید و بدینوسیله پیام خونمان را برسانید و تحقق بخشید . درآخر از همه دوستان و قومان و همشهریهایم می خواهم كه از بدیهای من در گذردند تقوی را تقوی را پیشه خود سازید .

والسلام- یدالله دهقان بنادكوكی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها