پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:43 AM
وصیت نامه شهید اسدالله دهقان پور فراشاه
ای امت شهید پرور با شهید شدن فرزندان این جامعه هرگز دلسرد و ناامید نشوید و بیشتر به جبهه ها روی آورید و تنها خواهشی كه از شما دارم این است كه از رهبری امام گونه امام خمینی دست بر ندارید و مانند مردم كوفه كه حسین (ع) را تنها گذاشته اند عمل نكنید و نماز جمعه و جماعت را ترك نكنید و هر چه شما كردید با خانواده های شهدا مودب و خوش رفتار باشید و دوستان اگر خدای ناكرده ناراحتی از من دیده اید مرا حلال كنید و از من راضی باشید .
شهیداسدالله دهقانپور(1304380)
بسم رب الشهدا والصدیقین
« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون .
گمان نبریدكسانیكه در راه خدا كشته میشوند مرده اند بلكه زنده اندو نزد پروردگارشان
روزی می خورند » .
درود و سلام فراوان به رهبر كبیر انقلاب اسلامی و امام زمان (عج ) و رزمندگان جان بر كف و شهدا گلگون كفن ومعلولین و مجروحین جنگ تحمیلی . خدا یا تو را شكر میكنم كه توفیق خدمت در راهت را نصیب من كردی و چگونه زیستن را به من آموختی . خداوندا تاكنون كه نتوانستم كه دین خود را نسبت به مردم و انقلاب ادا كنم ولی امیدوارم كه با ریختم خون ناقابل خود نهال انقلاب را آبیاری كنم . ای امت شهید پرور با شهید شدن فرزندان این جامعه هرگز دلسرد و ناامید نشوید و بیشتر به جبهه ها روی آورید و تنها خواهشی كه از شما دارم این است كه از رهبری امام گونه امام خمینی دست بر ندارید و مانند مردم كوفه كه حسین (ع) را تنها گذاشته اند عمل نكنید و نماز جمعه و جماعت را ترك نكنید و هر چه شما كردید با خانواده های شهدا مودب و خوش رفتار باشید و دوستان اگر خدای ناكرده ناراحتی از من دیده اید مرا حلال كنید و از من راضی باشید . و از شما پدر و مادرم عزیزم ای كسانی كه در بزرگ كردن من شب و روز كوشش كردید و رنج و مشقت زندگی را بر خود گذاشتید و درآخر هم جوانانتان را در راه دین فدا كردید خوشا به سعادتتان . ای پدر جان و مادرجان در داغ جوانانتان گریه نكنید و همیشه بیاد علی اكبر سید الشهداء(ع) گریه كنید . برادرانم و خواهران از اینكه برادر شما شهید شده است گریه نكنید زیرا مقام شما نزد خداوند بسیار است و هر چه شما كردید دست از ولایت بر ندارید و در كارهایتان ثابت قدم باشید صبر پیشه كنید كه خدا صابرین را دوست می دارد . و خواهرم زینب وار و صبور باش و همچون زینب (س) كه در داغ برادرش حسین (ع) مقاومت كرد شما هم در داغ برادرتان مقاومت كنید . و شما ای پدر و مادرم من می دانم كه برای من زحمت فراوان كشیده اید تا مرا بزرگ كردید و تو ای مادرم می دانم كه برای من زحمت بسیار كشیده ای و من قدر زحمات شما را ندانستم و امیدوارم كه از دست من راضی و خشنود باشی و تو ای پدر مهربانم حال میدانم كه نصیحتهای كه به من می كردید و من عمل نمی كردم كه من اشتباه می كردم و از شما پدر و مادر عزیز میخواهم كه از من راضی باشید و مرا حلالم كنید و اگر می خواهید برای من گریه كنید بیاد علی اصغر و علی اكبر امام حسین(ع) گریه كن و من راضی نیستم كه برای من گریه كنید و از طرف من به ننه سلطان سلام برسانید و طلب بخشیدگی كنید تا از من راضی باشد من میدانم كه او زحمات زیادی برای من كشیده است . و ای برادران و خواهرانم از شما میخواهم كه از من راضی باشید و اگر بدی از من دیده اید مرا ببخشید . و ای تو محمد تقی از تو می خواهم كه یكبار دیگر عوض من كامران را ببوسی و از شما اكرم خانم میخواهم كه اگرخدای ناكرده از من بدی دیده اید مرا حلال كنید . و مقدار پولی كه من دارم هر كاری كه می خواهید بكنید و10 تومان دست محمد تقی است اگر لازم دارید بگیرید . خیلی متشكرم
شیون مكن مادر در مرگ خونبارم بگذر زمن دیگرعزم سفر دارم
مادر فدای تو این جسم وجان من یكدم زمن بشنو حال زبان من
گر كشته گردیدم در جبهه ای مادر بهرم مزن بر سر بهرم مكن زاری
یك پرچم سبزی در خانه زن مادر بهرم چراغان كن شوق خدا دارم
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار از عمر ما بكاه و بر عمر رهبر افزا .(الهی آمین)
والسلام
اسدالله دهقانپور فراشاه
سهراب سپهری