0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396  10:31 PM

وصیت نامه شهید محمد حیدری

بسم الله الرحمن الرحیم

واعدو الهم ما سطعتم من قوه و من رباط الخلیل

جمع اوری کنید انچه که سلاح و تجهیزات دارید و بر علیه دشمنان خود بکار برید هر چند آنان زیاد باشند

به نام خداوند یکتای که ما را آفرید ، ما را به وادی ایمان هدایت توسط پیامبرانش سوق داد . درود خداوند بر مهدی موعود (عج) و نایب بر حقش امام خمینی اینجانب محمد حیدری به عنوان سرباز گمنام که موقعیت خطیر مملکت خود را احساس کرده به ندای رهبر لبیک گفته راهی جبهه های حق علیه باطل شدم. انگیزه ام این بود که در صراط مستقیم و تا آنجا که توان دارم در راه به ثمر رسیدن انقلاب اسلامیمان کوشا باشیم و در این راه جانم را طبق اخلاص نهادم .

وصیت می کنم که همواره پیرو و خط امام ، شهیدان به حق اسلام از سیدالشهدا گرفته تا کربلاهای جنوب و غرب ایران اسلامی باشید. نگذارید خون پاکشان خدای ناکرده لوث شود . پدر و مادر عزیزم که در راه تکامل و رشد من رنج فراوان و تلاش شبانه روزی را چه در جنبه معنوی و چه در جنبه روحی بکار بردید ، باید صمیمانه از زحمات شما قدردانی کنم .

برادران و خواهران عزیز به شما می گویم که همواره به عالم اخروی و سعادت خود بیندیشید و دنیای مادی و گذرای دار فانی را فراموش کنید که این عین ثواب است و اینجانب سعادت و خوشبختی شما را از خدای بزرگ مسئلت دارم.

پدر بزرگوارم اکنون که وصیت نامه را می خوانید فکر نکنید دیگر پیش شما نیستم بلکه هر لحظه ،هر ساعت با شمایم . پدر جان از تو خواهش می کنم امکان این است که جنازه من دست شما نرسد آنگاه به یاد شهیدان کربلا باشید ،هر وقت ناراحت شدید به گلزار شهیدان بروید.

مادر جان از شما خواهش می کنم برای بنده گریه نکنید اگر گریه می کنید برای اصحاب امام حسین (ع) گریه کن.

مادر عزیزم هر جا نگاه بکنید شهداست . مادرم بعد از شهادتم بعثیون را رسوا کن . البته باید ببخشید سخنان زیاد است ولی وقت کم است خود می دانی که دنبال معشوقم که لقاالله است می شتابم. در پایان از تو می خواهم که حلالم کنی. جنازه بنده ببرید در سنا دفن کنید.

خدا را شاهد می گیرم بر اساس وظیفه دینی و زنده نگهداشتن اسلام به جبهه نبرد حق علیه باطل آمده ام . من یک سرباز اسلام هستم و اگر خداوند تایید نماید خود را وابسته به حزب الله می دانم تا آخرین قطره خون سعی می کنم تا هم دوش سایر رزمندگان دین خود را نسبت به اسلام و انقلاب و ولایت فقیه ادا نمایم . هوشیار و آگاه باشید راه پاک شهیدان را دنبال کنید. در خاتمه همگی شما را به خدای بزرگ می سپارم و از خدا طلب امرزش می کنم.

همگی خداحافظ- محمد حیدری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها