0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396  10:31 PM

وصیت نامه شهید محمد حاجیلو

وصیتنامه بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به امام امت خمینی كبیر، رهبر عالیقدر مستضعفان جهان و با سلام به تمام رزمندگان اسلام درجهان , روحانیون مبارز و مسلمان كه با ایثارو از خودگذشتگی انقلاب اسلامی ایران را در اعماق دل مستضعفان جهان جای دادند . با سلام به تمام شهیدان در تمام تاریخ چنانكه قرآن می‌فرماید:

وصیتنامه

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به امام امت خمینی كبیر، رهبر عالیقدر مستضعفان جهان و با سلام به تمام رزمندگان اسلام درجهان , روحانیون مبارز و مسلمان كه با ایثارو از خودگذشتگی انقلاب اسلامی ایران را در اعماق دل مستضعفان جهان جای دادند .

با سلام به تمام شهیدان در تمام تاریخ چنانكه قرآن می‌فرماید :

«وَ لا تحسبنَّ الَّذین قُتلوا فِی سبیل ا... امواتاً بَل احیاءٌ عند ربّهم یرزقون»، چنان نپندارید آنهائیكه در راه خدا جنگ كرده و كشته شده مردگانند و لیكن آنان زنده‌اند و در نزد خدا روزی می‌خورند .

پروردگارا تو را سپاس گذارم كه به من افتخار آن را دادی كه در زمان نایب بر حق حضرت مهدی(عج) زندگی كنم و دشمنی با منافقین و كفار را در دلم قرار دادی. پروردگارا تو را سپاس می‌گویم از اینكه به من قدرت دادی تا در راه تو جانفشانی كنم. خداوندا تو را به سرخی خون شهیدان اسلام قسم می‌دهم جان ناقابل مرا بگیر به عمر امام عزیز بیفزای، پروردگارا تو را به مظلومیت خون تشیع قسم می‌دهم هرچه زودتر مستضعفین به خصوص صالحین را بر مستكبرین و ظالمین پیروز گردان .

خدایا تو را شكر می‌كنم كه صراط مستقیم را به من آموختی وبر من منت نهادی تا در راه تو قدم بردارم, اگر چه نتوانستم بر نفسم مسلط شوم. پروردگارا تو را به فجر و عصر و شمس و قمر به لیل و ضحی قسم می‌دهم كه حقیقت معاد را در دلهای مردم و دولتمردان مابیفكن تا ایثار بیشتری از خودشان نشان دهند و تمامی سخنان امام را اجرا كنند و عقیده او را فدای عقیده خود ننمایند .

پدر و مادر عزیزم ,من فرزند خوبی برای شما نبودم و آنطور كه باید زحمات شما را جبران كنم، نكردم و امیدوارم كه مرا ببخشید و از خدا برای من طلب آمرزش كنید. پدر و مادر عزیزم اگر سعادت من شد و شهید گشتم هم من و هم شما در پیشگاه خداوند روسفید خواهیم بود .

بدانید شهید همچون قلبی است كه به اندامهای خشك و بی رمق جامعه خون خویش را می‌رساند و آنرا به حركت در می‌آورد. پدر و مادر و خواهران و برادرانم به ندای امام حسین(ع) كه فرمود: « هَل من ناصرٍ ینصُرُنی» «آیا كسی هست مرا یاری كند» لبیك گفتم و به یاری او و دین او شتافتم و حال نوبت شماست كه به یاری امام عزیزمان خمینی بت شكن بشتابید و او را یاری كنید تا خدا شما را یاری كند . بدانید اگر از یاری امام عزیزمان دست بردارید، به دین او پشت كرده‌اید و باید در قیامت پاسخگوی او باشید .

و به تو برادرم می‌گویم كه راه مرا ادامه بدهی و برای برقراری عدل و عدالت در جامعه سعی و كوشش كنی . بدانید مبارزه فقط اسلحه به دست گرفتن نیست بلكه درس خواندن، حفظ كردن حجاب و رسوا كردن منافقین داخلی هم مبارزه‌ ای بس سنگینتر از مبارزه رزمندگان كه در جبهه‌ها جنگیدند . محمد حاجیلویی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها