پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:19 PM
وصیت نامه پاسدار شهید کورش جهانگیری
خدایا آن قدر از مهر و محبت در دلم قرار بده که لحظه ای از تو غافل نشوم ...
بسم الله الرحمن الرحیم
به آنکه در راه خدا کشته شود مرده نگویید بلکه زنده اند و لیکن شما نمی دانید اشهد ان لا الهی الله و اشهدا ان محمداً رسول الله و علی اً ولی الله
خدایا آن قدر از مهر و محبت در دلم قرار بده که لحظه ای از تو غافل نشوم خدایا بر لشکریان اسلام قوت و نصرت کامل عطا فرما ، خدایا با عفوت با ما برخورد کن نه به عدلت خدایا بر من و پدر و مادرم رحم کن و ما را در نیا و آخرت جز سعادت مندان قرار بده قبل از هر چیز بر خود لازم میدانم که از امام از جان عزیز ترم تشکر کنم و سپاس گذاری کنم که با انقلاب خود ما ر از گمراهی نجات داد و به سوی راه مستقیم به یاری خدا هدایت کرد خدایا من ای محبوب و معشوق من ای عزیز ای غفور ای که بر کفار غضب ناکی و بر مومن رحیم ای که از همه به من نزدیکتر و از همه به من مهربانتر می دانم که گناهکارم و در درگاهت روسیاه خدای من عمری را در گناه و معصیت تو سپری کردم حال آنکه از نعمات تو استفاده می کردن و عوض شکر نعمت کفر نعمت می کردم خو برای کفاره این گناهان باید آنقدر گریه کنم تا به جای اشک خون از دیدگانم جاری شود اما الله من چه کنم که قلبم سیاه شده و گریه ام نمی آید اما تو خود از گناهم در گذر .
شاید مطلبی را که روی این صفحه می آورم خدم به آنها عمل نکنم اما این یک وظیفه است که وصیتی را به شما بکنم و آن این است که در طول زندگی سعی کنید افرادی با تقوا باشید و هدفتان جذب رضایت خدا باشد اگر می خواهید کاری یا عملی را انجام دهید اول ببینید که رضایت خدا در آن است بعد انجام دهید و دستتان را از اهل بیت عصمت کوتاه نکنید و به آنها متصل شوید که ولایت حضرت علی (ع) حصاری است که هر کس در آن وارد شود از عضاب خدا راحت شده است . تقوای الهی را پیشه زندگی خود قرار دهید و این برای شما میسر نیست تا مگر متصل به ائمه شوید و از آنها درس بگیرید الاً چون در زمان آنان نیستیم پس باید پیرو ولایت فقیه باشید و این روحانیت الاً پرچم دار اسلم هستند و اگر آنها نبودند ما هنوز در ضلالت و گمراهی به سر می بردیم اینان بودند که دوباره اسلام را زنده کردند و باید قدر این ها را بدانید و روحانیت موتور حرکت این انقلاب هستند و خون در میان رگ های این اجتماع است و طبیب روحند اگر آنها را تضعیف کردید بدانید اسلام را تضعیف کردید و به دنیال آن عضاب خدا همراه دارد وعده ای از خدا بی خبر آمده اند و تهمت به آنها زده اند و گفته اند مثلاً فلان کاره اند بدانید خودشان اهل همان برنامه اند و به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد و مثلاً در شهر خودمان آمده اند به فرزند زهرای اطهر آقای ربانی تهمت زده اند خدا شاهد است آنها دروغ می گویند.
آقای ربانی نماینده حضرت امام و آیت الله منتظری است اگر او را اذیت کرده اید امام را اذیت کرده اید و اذیت امام عزاب خدا را به همراه دارد بدانبدالاً خدا عزلب را بر شهر ما نازل کرد همین است که می بینی یانکی های عوضی ان بی حجاب های مزخرف در شهر زیاد شده اند و اگر پیرو روحانیت نباشی مرده ای در قیامت شهدا با بطری های پر از خون جلوشما را می گیرند و می گویند که در مقابل این خون چه کرده ای اما سخنی با بی حجاب ها و آن این است که کمی به خود بیایید و به خون شهدا نگاه کنید فکر نکنید اگر با بی حجابی در جامعه ظاهر شوید ضربه به انقلاب می زند و واقعاً بی حجابی شما دلیل بر بی شعوری و پستی شما و برادر و شوهر و پدر و مادران و اگر آنان پست نبودند به شما اجازه نمی دادند که با این وضع در جامعه وارد شوید و به قول شهید مطهری اگر بی حجابی نشانه تمدن است حیوانات از شما متمدن تر هستند خانواده گرامی می دانم برای اینکه من به سعادت برسم می گفتید که درس بخوانید اما سعادت واقعی در جهان آخرت است و اگر برای شما فرزند خوب بودم خدا را سپاس بگذارید که انفاق خوبی را در راه خدا داده اید و از شما تشکر می کنم که به من اجازه فعالیت دادید که من از نظر اسلام زشد کنم و ای کاش می توانسیم اندازه ذره ای به شما خدمت کنم مادر عزیزم شیرت را حلالم کن و اذیت هایی را که در طول زندگی نسبت به تو روا داشته ام در گذر و پدر در طول زندگی پدری مهربانی و خوش قلبی شما ندیدم و برادرانم سعی کنید که همیشه نمازهایتان را اول وقت بخوانید و رضا و معصومه را از همان اوایل کودکی با آداب اسلامی و رفتار و کردار اسلامی آشنا کنید .
دوستان عزیزم
کوچکتر از آنم که به شما وصیت کنم اما از شما معضرت می خواهم که گاهی اوقات شما را از خود ناراحت می کردم که امید است مرا ببخشید و دوستان هم مدرسه اید گرچه خودم به درس خواندن سست بودم اما واقعاً می گویم که درس بخوانید و در کنار درس حرفه هایی را یاد بگبرید اما در کنار درس تقوا نیز داشته باشید و تورا به خدا قدر معلمین را بدانید مخصوصاً کارمزدی و خاکسار را این قدر اذیت نکنید چند وصیتی که دوست دارم اگر امکان داشته باشد عمل شود 1- اول آن که بعد از شهادتم اسمم را از پایگاه بسیجی بالا تر نبرید 2- از هنرستان تشریح جنازه شروع شود چون تنها علاقه ام به هنرستان و افراد هنرستان بود . 3- کسانی که اهل نماز و دعا نیستند و رادیو عراق و رادیو لندن و دیگر رادیو های بیگانه را گوش می دهند راضی نیستم که زیاد برایم گریه کنند و در مراسمم شرکت کنند . 4- در مراسمم به جز صحبت از خدا و صحبت های خوب راضی نیستم دیگر صحبتی بشود 5- هنگامی که مرا در قبر گزاشتید کبوتری را در قفس آزاد کنید 6- اگر گریه کردید به یاد حسین تشنه لب گریه کنید و مصیبت قاسم ابن حسین را برایم بخوانید . 7- مهمترین پیامم حمایت از روحانیت مخصوصاً آقای ربانی 8- 20 تومان پول به علی بویری بدهکارم . یک روز روزه و 3 ماه نماز دارم . 9- کتابهایم را به مسجد و پایگاه بدهید .
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار
غلام غلامان امام زمان کورش جهانگیری
سهراب سپهری