پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:11 PM
وصیت نامه شهید مصطفی پورقاسمی
آری برادر و خواهرم قلم از نوشتن این کلمات اشک میریزد چون نام امام حسین را بروی کاغذ می نگارد حسین(ع)کسی بود که اسلام رازنده نگه داشت ماهم باید همچون حسین (ع)اسلام رازنده نگه داریم وبرای حسین(ع)اشک بریزیم که اشک ریختن برای حسین از هزارسال عبادت هم صوابش بیشتر است
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک یا رسول الله
با سلام بر محضر مقدس امام زمان رو حی الفدا این سرور و پیشوا مسلمانان و با سلام بر امام امت خمینی بت شکن و با سلام بر حسین بن علی
آری برادر و خواهر ما درس شهادت را از مولایمان امام حسین آموختیم و همچون او دلیرانه جلوی ظلم ایستادیم تا که از اسلام پیروی کنیم و همچون او به شهادت برسیم.
آری برادر و خواهرم قلم از نوشتن این کلمات اشک میریزد چون نام امام حسین را بروی کاغذ می نگارد حسین(ع)کسی بودکه اسلام رازنده نگه داشت ماهم باید همچون حسین (ع)اسلام رازنده نگه داریم وبرای حسین(ع)اشک بریزیم که اشک ریختن برای حسین از هزارسال عبادت هم صوابش بیشتر است اگرماامامان رابشناسیم دیگرزندگی دراین دنیای وحشی وظالمانه برایمان سودی ندارد. امیدوارم که در عزاداری برای امام حسین اشک بریزید این راهم بگویم که هر کسی نمیتواند برای مولای ما گریه کند . گریه کردن برای امام حسین ویارانش لیاقت می خواهد لحظه ای به خودمان بیاییم ودر مورد امام حسین فکر کنیم و با زندگی او آشنا شویم آن وقت است که باید به خودمان بیاییم و همچون او به رزم با دشمنان بپردازیم و بهانه درنیاوریم که زن وبچه داریم یا درس ، مگر امام حسین زن و بچه نداشت خودتان میدانید که او را در مقابل خاندانش به قتل رساندند و اگر آن وقت کسی نبود که جنازه ی مطهرش بردارد الان الحمد الله کسی است که ما را یاری کند به خدا قسم که هر لحظه ما پشت به جبهه وبی اهمیتی به جبهه کنیم گناه دارد ما نباید بیاییم خودمان را توجیه کنیم که نمی توانیم به جبهه بیاییم ما با ید تا آن جا که درتوانمان هست برای اسلام سرمایه گذاری کنیم نه تنها با مال بلکه سرمایه گذاری با جان خود یعنی این که هر لحظه اسلام احتیاج داشت از جان خودمان بگذریم و به اسلام خدمت کنیم انشا الله که خداوند ما را در این راه یاری کند تا بتوانیم به اسلام خدمت کنیم انشا الله آری من دوست دارم که همچون مولایم حسین باشم و همچون برادرم محسن شجاعانه شهید شوم امیدوارم که خداوند این هدیه ناقابل را از این بنده ی حقیر خود پذیرا باشد وما را در ان دنیا با مولایمان حسین همنشین کند.
انشا الله
و چند کلمه ای هم با پدر بزرگوار که برایم زحمتها کشیده و و رنجها کشیده و داغ دیده هست و همچنین مادرم که من فکر میکنم با خانم زینب همنشین می شود و مادری که شیره ی جان خود را به من داد و شبها بیداری ورنجها را تحمل کرد صحبتی داشته باشم:
پدر و مادر عزیزم ای حسین زمان و ای زینب زمان
امیدوارم که اول مرا حلال کرده و از تمامی شما عزیزان تشکر میکنم و امیدوارم که صبر را پیشه راه خود کنید تا در آن دنیا جایتان عالی هست عالی تر بشود و همچنین شما خواهران عزیزم میخواهم مرا حلال کنید ودر زندگی تان با سختیها به خاطر اسلام بجنگید و مبارزه کنید انشا الله
و از تمامی شما می خواهم که از دوستان و اشنایان برایم حلالیت بطلبید و اگر برایتان امکان داشت قبر مرا بغل قبر برادرم قرار دهید و از شما امت حزب الله میخواهم که با ضد انقالب ها مبارزه کنید و آن ها را به زباله دان تاریخ بیندازید و از همه ی برادران می خواهم که لباس های زننده نپوشند و از خواهران نیز می خواهم که حجاب خود را حفظ کنند تا مدیون خون شهدا نشوند چون وقتم کم است در همین جا التماس دعا دارم ببخشید اگر بد خط نوشتم چون وقت نیست
خداحافظ همگی شما
خدایا خدایا تا انقالب مهدی خمینی را نگه دار
11/2/65 جبهه های جنگ جنوب
مصطفی پورقاسمی
سهراب سپهری