0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396  10:11 PM

وصیت نامه شهید مصطفی پورقاسمی

آری برادر و خواهرم قلم از نوشتن این کلمات اشک می‬ریزد چون نام امام حسین را بروی کاغذ می نگارد حسین‬(ع)کسی بود که اسلام رازنده نگه داشت ماهم باید همچون‬ حسین (ع)اسلام رازنده نگه داریم وبرای حسین(ع)اشک‬ بریزیم که اشک ریختن برای حسین از هزارسال عبادت هم‬ صوابش بیشتر است

بسم الله الرحمن الرحیم‬

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک یا رسول الله

‫با سلام بر محضر مقدس امام زمان رو حی الفدا این سرور‬ و پیشوا مسلمانان و با سلام بر امام امت خمینی بت شکن‬ و با سلام بر حسین بن علی

آری برادر و خواهر ما درس‬ شهادت را از مولایمان امام حسین آموختیم و همچون او‬ دلیرانه جلوی ظلم ایستادیم تا که از اسلام پیروی کنیم و‬ همچون او به شهادت برسیم‬.

آری برادر و خواهرم قلم از نوشتن این کلمات اشک می‬ریزد چون نام امام حسین را بروی کاغذ می نگارد حسین‬(ع)کسی بودکه اسلام رازنده نگه داشت ماهم باید همچون‬ حسین (ع)اسلام رازنده نگه داریم وبرای حسین(ع)اشک‬ بریزیم که اشک ریختن برای حسین از هزارسال عبادت هم‬ صوابش بیشتر است اگرماامامان رابشناسیم دیگرزندگی‬ دراین دنیای وحشی وظالمانه برایمان سودی ندارد‬. امیدوارم که در عزاداری برای امام حسین اشک بریزید این‬ راهم بگویم که هر کسی نمیتواند برای مولای ما گریه کند‬ . گریه کردن برای امام حسین ویارانش لیاقت می خواهد لحظه‬ ای به خودمان بیاییم ودر مورد امام حسین فکر کنیم و با‬ زندگی او آشنا شویم آن وقت است که باید به خودمان بیا‬ییم و همچون او به رزم با دشمنان بپردازیم و بهانه در‬نیاوریم که زن وبچه داریم یا درس ، مگر امام حسین زن‬ و بچه نداشت خودتان میدانید که او را در مقابل‬ خاندانش به قتل رساندند و اگر آن وقت کسی نبود که‬ جنازه ی مطهرش بردارد الان الحمد الله کسی است که ما را‬ یاری کند به خدا قسم که هر لحظه ما پشت به جبهه وبی‬ اهمیتی به جبهه کنیم گناه دارد ما نباید بیاییم‬ خودمان را توجیه کنیم که نمی توانیم به جبهه بیاییم‬ ما با ید تا آن جا که درتوانمان هست برای اسلام سرمایه‬ گذاری کنیم نه تنها با مال بلکه سرمایه گذاری با جان‬ خود یعنی این که هر لحظه اسلام احتیاج داشت از جان‬ خودمان بگذریم و به اسلام خدمت کنیم انشا الله که خداوند‬ ما را در این راه یاری کند تا بتوانیم به اسلام خدمت‬ کنیم انشا الله آری من دوست دارم که همچون مولایم حسین‬ باشم و همچون برادرم محسن شجاعانه شهید شوم امیدوارم‬ که خداوند این هدیه ناقابل را از این بنده ی حقیر خود‬ پذیرا باشد وما را در ان دنیا با مولایمان حسین همنشین کند.

انشا الله‬

‫و چند کلمه ای هم با پدر بزرگوار که برایم زحمتها‬ کشیده و و رنجها کشیده و داغ دیده هست و همچنین مادرم‬ که من فکر میکنم با خانم زینب همنشین می شود و مادری‬ که شیره ی جان خود را به من داد و شبها بیداری و‬رنجها را تحمل کرد صحبتی داشته باشم:

پدر و مادر‬ عزیزم ای حسین زمان و ای زینب زمان

‫امیدوارم که اول مرا حلال کرده و از تمامی شما عزیزان تشکر میکنم و امیدوارم که صبر را پیشه راه خود کنید‬ تا در آن دنیا جایتان عالی هست عالی تر بشود و همچنین‬ شما خواهران عزیزم میخواهم مرا حلال کنید ودر زندگی تان‬ با سختیها به خاطر اسلام بجنگید و مبارزه کنید انشا الله‬

‫و از تمامی شما می خواهم که از دوستان و اشنایان برایم‬ حلالیت بطلبید و اگر برایتان امکان داشت قبر مرا بغل‬ قبر برادرم قرار دهید و از شما امت حزب الله میخواهم که‬ با ضد انقالب ها مبارزه کنید و آن ها را به زباله دان‬ تاریخ بیندازید و از همه ی برادران می خواهم که لباس‬ های زننده نپوشند و از خواهران نیز می خواهم که حجاب‬ خود را حفظ کنند تا مدیون خون شهدا نشوند چون وقتم کم‬ است در همین جا التماس دعا دارم ببخشید اگر بد خط‬ نوشتم چون وقت نیست‬

‫خداحافظ همگی شما‬

‫خدایا خدایا تا انقالب مهدی خمینی را نگه دار‬

‫11/2/65 جبهه های جنگ جنوب

مصطفی پورقاسمی‬

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها