0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
شنبه 5 اسفند 1396  1:02 PM

متن وصیت نامه شهیدحاج مصطفی احسانی

شهید والامقام : مصطفی احسانی متولد : 1337/6/30 تاریخ شهادت : 1362/7/17 محل شهادت : مریوان محل دفن : بهشت زهرا

بسم الله الرحمن الرحیم

فلیقاتل فی سبیل الله الذین یشرون الحیوه الدنیا بالاخره و من یقاتل فی سبیل الله قیقتل اویغلب فسوف نوتیه اجراء‌عظیما

\"سوره نساء‌آیه 73\"

اشهدان لااله الاالله ،‌اشهد ان محمدرسول الله و اشهد ان علیاً ولی الله

آری گواهی می دهم بیگانگی بارتعالی و به فرستاده و منجی بشریت و به ولی و وصی او و نائب برحق او امام خمینی كه صبح صادق را به خاص و عام نوید داده و باعث نجات از ظلم و استكبار گردید و جرقه ای در اذهان شد كه با شناخت خود و خدای خود شعله ای شد برجان ابرقدرتها و تمامی مستكبرینی كه درك كنند و بدانند اسلام نیرویی است بالاترین و برنده ترین از هر نیرو و سلاحی كه آنها فكر می كنند و گذشته از آن دینی است كامل كه با منطق و قدرت ایمان بر هر چیز غالب می گردد و روزی می رسد كه تمام اصالت پاكش بوسیله امام زمان (عج)سایه كمتر می شود وبا آمدن پیامبردان و امامان همچون امام حسین علیه السلام شاگردانی میپرورند كه درس مردانگی ، گذشت ، ایثار وشهادت به تمام معنی میآموزند آر اسلام دینی كامل و اینچنین می باشد .

به امید آن روزی كه حضرت مهدی (عج)كه جهان انتظار ظهورش را دارد و این حكومت اسلامی به رهبری امام خمنیی زمینه مساعدی باشد برای قدم نهادن آن حضرت برای بركندن ریشه ظلم وظالم و تمامی مشركین و منافقین و مستكبرین باشد و من هم بنوبه خود كه فردی مسلمان و پیرو قرآن هستم برای باور كردن نهال اسلام كه بدست ایادی كفر و الحاد كه سعی در قطع كردن آن هستند در تلاش هستم و امیدورام كه این حقیر هم با اعمالم و قطره خونم سهمی در بثمر رساندن اسلام داشته باشم هر چند این چند قطره خون من ارزشی ندارد ولی درخت اسلام با قطره قطره خون شهیدان تنومند می گردد وثبات و پایداری او تضمین می گردد و شاید بانثار این چند قطره خون در نزد امام حسین علیه السلام و حضرت مهدی (عج) سرافكنده و خجل نباشم ، به همین دلیل تقاضای عاجزانه از امام و امت شهید پرور و پدر و مادرم دارم كه باری شهادتم دعا بفرمایند تا شاید این فیض الهی نصیبم شود و اگر به آرزویم رسیدم مبادا برای من ناراحتی نید واشك بریزید ،‌بلكه باید از شهادت من خوشحال باشید و در همه حال سرفراز در میان جمع حاضر شوید كه باعث اندوه ودیگر اقوام و خانواده شهدا نشوید ، خصوصاً از مادر عزیز ومهربانم تقاضا دارم زینب وار همچون كوهی پایدار و با صحبتهایت دل گرمی و مرحمی باشی برای دیگر مادران شهدا و هر وقت یاد من كردی ودلت گرفت همانطوری كه مرتضی گفت بر سجاده بنشین وبرای بزرگر سرور شهدا امام حسین (ع)گریه كن و برایم نماز قضا بخوان و طلب آمرزش مرا از خداوند بخواه كه شاید شهادتم به درگاه الهی مقبول گردد و همچنین از پدر بزرگوارم میخواهم كه اگر زمانی حرفی به ایشان زده ام و بلند صحبت كرده ام مرا عفو و این را بپای فرزندی بگذارد و دیگر هیچ البته مگر من از امام حسین (ع) معلم شهادت و دیگر یارانش بالاتر هستم كه با گذشت 14 قرن هنوز خون بزمین ریخته آنها در جوش است .

درضمن از احمد آقا تقاضا دارم اگر كسی به حضورتان مراجعه كرد و از طریق من طلب دینی كرد بوی مسترد دارید از همه بالاتر اینكه مرا حلال نماید و اگر اشتباهی از من دیده اند به حساب كوچكتری و برادری بگذارند مخصوصاً‌خواهر خوب و یكی یك دانه خانه ودگیر برادرانم حلالیت میطلبم و تقاضایی از آنها دارم و ا ز اقوام و نزدیكان برایم طلب حلالیت و بخشش كنند خصوصاً احمد آقا از برادران كمیته و دوستان ،‌ودیگر خواهشم اینكه در همه حال پشتیبان امام و رهبر و روحانیت اصیل و پیروی كامل از دستورات ایشان باشید زیرا دستورات و فرامین امام راه گشای بشریت و تسكین دهنده دلهای امت رنج كشیده ، مستضعفین می باشد درغیر اینصورت باعث پایمالی و هدر رفتن خون شهدا و مجرومین می گردد و دیگر هیچ آرزوی پیروزی و گسترش اسلام در سراسر جهان و سلامتی و عمر طولانی برای امام تا انقلاب مهدی(عج) و تندرستی و پیروز برای همه بخصوص مسلمین و اتصال انقلابمان به انقلاب حضرت مهدی(عج) انشاء‌ا... خدایا، بارالها من گناهمكارم و می دانم اشتباه كرده ولی چشم به در رحمت توست . خدایا تو را قسمت می دهم مرا ببخش و توبه مرا بپذیر انشاء‌ا...

سخنی با پدر و مادر عزیز و خوبم ، قبل از شهادت مرتضی عزیز قصد پوشیدن لباس دامادی راداشتم ولی بعد از شهادت مرتضی كه دیدم زودتر از من لباس سفید دامادی خود را به رنگ خون درآورده و با معبود خود ازدواج كرد چرا من كه چند سال بزرگتر از او هستم به این راه نروم البته اگر شهید نشدم بعد از عزیمت این مسئله مهم را انجام میدهم و اگر شهید شدم و به كربلا نرسیدم تقاضا دارم با مقدار پول جزئی كه نزد احمد آقا دارم داوطلب زیارت آن حضرت شوید و خدمت آن حضرت عرضه بفرمائید ، شما در كربلا فرمودید آیا كسی هست مرا یاری بفرماید ؟ آری فرزندان اسلام هستند شما را یاری كنند.

السلام علیكم و رحمه الله و بركاته

24/7/1359

خدایا آیا شهادت نصیب من می شود ؟ به امید آن لحظه شیرین

خدایا ، خدایا، تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

خدایا خدایا تاانقلاب مهدی خمینی را نگهدار

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها