0

شجاعی: قبول دارم بد بازی کردم/ امتیاز خوبی ذخیره کردیم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

شجاعی: قبول دارم بد بازی کردم/ امتیاز خوبی ذخیره کردیم
چهارشنبه 22 دی 1389  2:25 PM

هافبک تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به عملکرد نه چندان مناسبی که در دیدار مقابل عراق داشت، گفت: در همان اول بازی از مدافع تیم عراق ضربه خوردم و به دلیل افت فشاری که پیدا کرده بودم، نتوانستم بازی خوبی انجام دهم.
مسعود شجاعی در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به دوحه اظهار داشت: از زمانیکه که بازی شروع شد از یکی از بازیکنان عراق ضربه محکمی خوردم. در ادامه بازی هم افت فشار پیدا کرده بودم که این مسئله به شدت روی کارم و عملکردی که داشتم تاثیر گذاشته بود.
وی با بیان اینکه "قبول دارم بازی خوبی در دیدار مقابل عراق انجام ندادم"، تصریح کرد: بعد از تعویض به رختکن رفتم اما این موضوع را با کادر فنی هماهنگ کرده بودم. ضمن اینکه پزشک تیم هم همراه با من به رختکن آمد.
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان با یادآوری اینکه به هنگام تعویض به شدت تب و لرز داشت و شرایط عمومی‎اش خوب نبود، یادآور شد: با این شرایط نمی‏دانم می‎توانم برای دیدار دوم تیم ملی مقابل کره‎شمالی آماده شوم یا نه. فقط امیدوارم به این بازی برسم و بتوانم بازی کنم.
شجاعی همچنین پیروزی مقابل تیم ملی عراق را نتیجه‎ای روحیه بخش برای فوتبال ایران عنوان کرد و اظهارداشت: سه امتیازی که از این بازی گرفتیم ذخیره‎ای خوب بود تا با استفاده از آن و همچنین امتیازی که از دیدار دوم می‌گیریم به مرحله بعد صعود کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: خوشحالم پیروزی مقابل عراق را با ارائه یک دیدار خوب و پرتلاش به دست آوردیم.
تیم ملی فوتبال کشورمان با برتری 2 بریک مقابل عراق صدرنشین گروه D مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها