طرز تهیه سوپ گردن
دوشنبه 30 بهمن 1396 2:04 PM
دستور پخت سوپ گردن گوسفندی
سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.
میزان سرو: 8 الی 10 نفر
مواد لازم برای سوپ گردن گوسفندی :
گوشت گردن گوسفندی | 500 گرم |
آرد | 2 قاشق سوپخوری |
ماست | یک دوم پیمانه |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
آب لیمو ترش | 2 قاشق سوپخوری |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم رویه سوپ گردن گوسفندی :
کره | یک قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز پودر شده | یک قاشق چایخوری |
نعناع خشک | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوپ گردن گوسفندی :
چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.
آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 8 الی 10 دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.
برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir