0

دلمه فلفل پاپریکا

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

دلمه فلفل پاپریکا
چهارشنبه 25 بهمن 1396  6:46 PM

 


موادلازم:
 

  •     فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): 4 عدد
  •     گوشت (چرخ شده): 300 گرم
  •     سیر (خردشده): 2 حبه
  •     پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  •     قارچ (نگینی خردشده): 100 گرم
  •     گوجه فرنگی (خردشده): 2 عدد
  •     جعفری (خردشده): 1 ق س
  •     پنیر موتزارلا: حدود 150 گرم
  •     نمک و فلفل: به میزان لازم
  •     روغن مایع: به میزان لازم

 

 طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل


روش تهیه:
 
1. پیاز را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار داده تا سبک و کمی طلایی رنگ شود. بعد سیر را به آن افزوده و پس از 30 ثانیه گوشت را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد قارچ و جعفری را افزوده و تفت دهید.

2. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

3. قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و فلفل پاپریکا (از قبل هر کدام را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخل آن ها بیرون آورده شده) را داخل آن قرار دهید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج  کرده، به صورتی که آبی داخل آن نماند.

4. فلفل ها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب شده، بچینید و داخل آن را با مخلوط گوشت پر  کنید. بعد روی آن پنیر موتزارلا بریزید تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).

5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و پنیر طلایی رنگ شود. 

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها