دلمه فلفل ايتاليايي
چهارشنبه 25 بهمن 1396 6:45 PM
مواد لازم براي 6-4 نفر
روش تهيه:
1. براي تهيه سس گوجهفرنگي، پودر سير، یک دوم پیمانه آب، پودر پياز، سركه و شكر را 30 دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در 5 دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
2 - برنج را به همراه يك پيمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك 20 دقيقه بجوشانيد، سپس آبكش كرده و كنار بگذاريد.
3 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 3 دقيقه تفت دهيد، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را 5 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت عوض شود. لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
4 - سر فلفلها را بريده و داخل آن را خالي كنيد. فر را روي 180 درجه سانتيگراد داغ كنيد. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يكچهارم پيمانه از سس گوجهفرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفلها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفلها را ببنديد.
5 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. سس گوجهفرنگي را كف آن ريخته و فلفلها را در آن بچينيد. دلمهها را 50 دقيقه در فر بپزيد و هر 15 دقيقه از سس گوجهفرنگي روي آن بريزيدفوت آشپزيدر صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب